2777
2789
عنوان

خوشگلا بیان ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 3844 بازدید | 36 پست
آره عزیزم این نسخه تضمینی ی مدت استفاده کنی دگه هرگز کنار نمیزاری من خودم سالیان ساله ماسک سفیده تخم ...

خیلی کار خوبی میکنی من اصلا به پوستم نمیرسم.حتما انجامش میدم مرسی

خیلی کار خوبی میکنی من اصلا به پوستم نمیرسم.حتما انجامش میدم مرسی

قربونت بشم 

ی نسخه خیلی فوری هم واسه از بین بردن جوش دارم

خمیر دندان مخصوصا مارک اورال بی سفید کننده اش یا هر خمیر دندان دگه ای

رو بزار روی جوش به محض اینکه خمیر خشک شد صورتت رو بشور تاثیرش رو می بینی

میتونی برای درمان لکه های صورتت هم استفاده کنی اما اینو نهایت هفته ای ی بار بیشتر نه چون کمی پوستت رو نازک میکنه منتهی با هفته ای ی بار مشکلی پیش نمیاد

Not _yet

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بگم گیاه گلپوره و بومادران میدن.گیاهشو دیگه.بذارم تو اب ابشوبزنم پوستم یاخودشو بذارم روپوستم

آره عزیزم کلپوره و بو مادران

درست نم بکشه همون آبش کافیه اما گلش رو هم بزاری همزمان عب نداره زیادی رو بزار فریزر به صورت قالب یخ باهاش صبح ها صورتت رو ماساژ بده

Not _yet
قربونت بشم  ی نسخه خیلی فوری هم واسه از بین بردن جوش دارم خمیر دندان مخصوصا مارک اورال بی سفی ...

وای گفتی خمیر دندان یه جوش بزرگ دراوردم میدونم زیاد جوش صورت منم از استرسه.درست روزی که فرداش قرار بود خواستگارم بیاد وای امدم نت زدم گفت خمیردندان زدم صورتم ولی نشستم دیر شستم وای اگه صورتمو میدیدی صورتم یه قسمت بزرگش سیاه شد سوخت یعنی ها.ولی زود رفتم دکتر گفت یه پماد میدم یه هفته ای میره گفتم خدا من فردا خواستکارم میاد.امدم پماد و زدم خداروشکر همون روز رفت  

وای گفتی خمیر دندان یه جوش بزرگ دراوردم میدونم زیاد جوش صورت منم از استرسه.درست روزی که فرداش قرار ب ...

😂😂😂😂😂

اینو تو تاپیک خاطرات تلخ و شیرین خواستگاری هم بنویس😂😂😂😂😂خدارو شکر عزیزم 

Not _yet