2777
2789
عنوان

خوشگلا بیان ببینم

3840 بازدید | 36 پست

سلام دوستان عزیزم 

تجربیات خودتون رو به اشتراک بگذارید که چجوری از پوستتون مراقبت می کنید و وضعیت زیبایی پوست صورتتون چجوری هس

راضی هستید?

دوس دارین ی پوست هلویی داشتین?

آب و هوای محل زندگیتون چقدر روی پوستتون تاثیر گذار بوده?

Not _yet

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ جور فقد ضد آفتاب میزنم و ن همیشه فقد موقعی ک ب سرم میزنه اصلا هیچ مراقبتی نمیکنم و ماشالله صورتم ...

ماشالا هزار ماشالا 

کجا زندگی میکنی عزیزم شاید آب و هوای منطقه شما خوبه...

شایدم تغذیه خوبی داری😊

Not _yet
من صورتم یکسره جوش میزنه وتجربه کردم گردو و تخمه که بخورم فرداش زود جوش میزنم.من وقت حموم سفیداب میز ...

گرمی داری عزیزم سردی بخور..رو پوستت ماسک سفیده تخم مرغ بزار عالیه بهت قول میدم دگه جوش نخواهی زد😊

Not _yet
گرمی داری عزیزم سردی بخور..رو پوستت ماسک سفیده تخم مرغ بزار عالیه بهت قول میدم دگه جوش نخواهی زد😊

وای اصلا نمیتونم از بوش متنفرم .اخه ازطرفیم خیلی سردی میکنم اصلا نمیدومم چه شکلیم.گرمی میخورم جوش میزنم از اونورم یکسره سردیم میشه

من صورتم یکسره جوش میزنه وتجربه کردم گردو و تخمه که بخورم فرداش زود جوش میزنم.من وقت حموم سفیداب میز ...

سفیداب و گلاب واسه پوست شما که چرب خوب نیست

چون گلاب طبعش گرمه و سفیداب به دلیل چربی ایی که برای تهیه کردنش استفاده میشه اصلا خوب نیست

صورتت رو با صابون ختمی یا گل ختمی خیس کرده و یا با بید کاسنی مرتب بشور

دم کرده برگ جعفری که به صورت قالبهای یخ باشه واست عالیه

همچنین روزی ی قرص جوشان ویتامین سی بخور

Not _yet
وای اصلا نمیتونم از بوش متنفرم .اخه ازطرفیم خیلی سردی میکنم اصلا نمیدومم چه شکلیم.گرمی میخورم جوش می ...

بوی تخم مرغ اصولا از زرده اش بیشتر میاد سفیده بویی نداره به اون صورت

ی دو مرحله بزن اونم بزار بمونه رو پوستت خوب خشک بشه بعد با آب ولرم بشور 

دوبار استفاده کنی تاثیرش رو کاملا حس میکنی 

Not _yet
بوی تخم مرغ اصولا از زرده اش بیشتر میاد سفیده بویی نداره به اون صورت ی دو مرحله بزن اونم بزار بمونه ...

مرسی عزیزم.برا شفاف شدن پوستم خوبه؟بعد حاملگی صورتم تیره شده.اصلا بعد بارداری صورتم داغون شد

جدی سفیداب خوب نیس من فک میکردم چربی صورتمو میبره

نه عزیزم اصلا خوب نیس چون چربی موجود توی سفیداب از حرام مغز یا همان نخاع گوسفند تهیه میشه که چربی خیلییییییی بالایی داره

اگر از گیاه کلپور و بومادران استفاده کنی توی حمام برای پوستت خوبه از عطاری بگیر بزار ی شبانه روز خیس بخوره بعد قبل حمام بزار روی صورتت توی حمام بشور 

ضمنا میتونی هر صبح و شب صورتت رو با آب کلپوره بشوری

Not _yet
مرسی عزیزم.برا شفاف شدن پوستم خوبه؟بعد حاملگی صورتم تیره شده.اصلا بعد بارداری صورتم داغون شد

آره عزیزم این نسخه تضمینی ی مدت استفاده کنی دگه هرگز کنار نمیزاری من خودم سالیان ساله ماسک سفیده تخم مرغ میزارم

هم شفاف میشه هم جوش نمیزنه هم چروکها رو از بین میبره

منتهی باید تداوم داشته باشی 

من گاهی صبح و شب هر روز ماسک میزارم نرسم حتما روزی ی بار میزارم عالیه

Not _yet