2777
2789
عنوان

جاری منو الکی بلاک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 151 پست

جاری بزرگ من بعدازخیانت ک شوهرش مچشو گرفت ک تا طلاق پیش رفتن ی مدت از شرم پیداش نشد تا چند روز،پیش ک رفته بود ب یه فامیل دور گفته بود من با جاریام و خواهرای شوهرم میخوام قطع رابطه کنم اونا حسودن و بهم تهمت میزنن😐😐😐ینی من هنگم ک چجوری بعداز اون افتضاح روش شده بیاد جلو اینارو بگه

❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داداشمم شوهرمو بلاک کرده بود الان دیگه از بلاکی دراورده ...شوهرم می گه حتمن غشش خوابیده😃😃😃

خودت زنگ بزن به داداشت بگو موضوع چیه،برادرتو برا خودت نگه دار

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔
داداشه منم الکی بلاکم کرده😐😐😐خدا یا به خودت میسپرم

بخدا زیر سر زنداداشته😂😂😂منم از حرصم ک خواهرای شوهرم ب شوهرم پی ام میدادن و ب من محل نمیدادن چند بار تواینستا و واتس اپ بلاکشون کردم😃😃😃خیلی حال داد

❤❤❤
جاری بزرگ من بعدازخیانت ک شوهرش مچشو گرفت ک تا طلاق پیش رفتن ی مدت از شرم پیداش نشد تا چند روز،پیش ک ...

آره دیگه اینو نگه چی بگه

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
داداشه منم الکی بلاکم کرده😐😐😐خدا یا به خودت میسپرم

بی خیال..داداش من سر ی حرف خیلیییی چرت خیلییی ناراحتم کرد.گفتم کدوم شهراسمت اومد برای طرح؟گفت توزندگی شخصی من دخالت نکن..دیگه اون آدم سابق نشدم..خودشم فهمید مثل چی پشیمون شد ولی من دیگه خوب نشدم..منم سپردمش بخدا

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
بخدا زیر سر زنداداشته😂😂😂منم از حرصم ک خواهرای شوهرم ب شوهرم پی ام میدادن و ب من محل نمیدادن چند ب ...

چه کارزشتی..بترس ازروزی که خدا جوابتو بده..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
بره گمشه دور از جون جلو پدرمادرم که منو میبینه الکی ماچ ماچ می کنه تو دلم می گم اینکارات چیه بلاک ک ...

هرجور راحتی گلم💜

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔
بخدا زیر سر زنداداشته😂😂😂منم از حرصم ک خواهرای شوهرم ب شوهرم پی ام میدادن و ب من محل نمیدادن چند ب ...

بهتر که به شوهرت پی  ام بدن 

حوصله داریا

هر چی هیچی تو رو یاده اونا نندازه اعصابت اروم تره😄😄

زنداداشم یه فتنه ایه😃😃😃😃