2777
2789
عنوان

ميني واش

109 بازدید | 9 پست

سلام به کاربران عزيز

من شش ماه ازدواج کردم و ماشين لباسشوييم هفت کيلويي اتومات بايد خيلي صبرکنم تالباسام جمع بشه ميخواستم بدونم ميني واش خوبه يانه خيلي ها ميگن بعدا به درد بچت هم ميخوره 

واگه خوبه چند کيلويي وچه مارکي بخرم

مینی واش انقدر قدرت تمیز کردن و تحمل لباس نداره. من برا امتحان یه شلوار جین انداختم توش، براش سنگین بود. از بس تکون میخورد کم مونده بود بیاد وسط سالن یه دوری بزنه و برگرده. ولی لباس نینی که انداختم توش خیلی نرم و اروم کار کرد. 

لباسشوییت 7 کیلوییه که لازم نیست کامل پرش کنی. در حدی که 3 یا 4 تا تیکه لباس توش باشه کافیه. مال من 8 کیلوییه ولی هفته ای 2 بار روشنش میکنم، زیاد هم لباس توش نمیریزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بعدا واسه لباسِ بچه خیلی خوبه. البته منم دارم ولی داره خاک میخوره. لباسای کم و میذارم روو دورِ سریع . نیم ساعته ...

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  

مینی واشِ من تمام اتومات. 4سالِ پیش 1 تومن پول دادم. الان قیمت ندارم. 

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!