2777
2789
عنوان

خاطرات تلخ و شیرین خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2799 بازدید | 34 پست

ازقبل میشناختمش، ولی من چای ریختم داییم با اون همه پشم وسیبیل چای برد😂😂از همونجا پیازش بو کرد😂😂😂

ی خاستگار داشتم جواب منفی بود ولی اصرااااار که بیایم، وقتی اومدن چون خاله وشوهرخاله بزرگمم بودن بخاطر نبود پدرم، بنده خداها فکر کردن شوهرخالم پدرمه، خالم مامانمه، چون مامانم جوونه فکر کردن خواهربزرگترمنه، گفتن شما ازدواج کردی😂😂منم اصلا به روشون نیوردم

ی خواستگار داشتم وقتی اومدن اونقدر شور خاله اش جوان و خوشتیپ بود گل دستش بود فکر کردم خواستگارم اونه داشتم واسه خودم سوال طرح میکردم ازش بپرسم که یهو

وقتی داماد رو معرفی کردن بدجوری بغض کردم هم زشت بود هم چاق هم کچل😢😂 بهش جواب ندادم آخرش...

اخلاق هم نداشت متاسفانه😥

Not _yet

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ازدواج فامیلی خوبه استرس نداره😀

چرا خیلی استرس داشتم دستام میلرزید ۳ساعت کامل داشتیم تواتاق حرف میزدیم بابام به شوخی میگفت مزاکرات هسته ی انقدر طول نگکشید حرف زدن شماانقدر طولانی شد.😂😂😂😂

یادش بخیر منم وقتی همسرم اومد خواستگاریم نمیخواستم کلن الکی میخواستم از قبولش فرار کنم 

حتی صدقه دادم و به خدا گفتم خدایا خواستگار شر کامله کمش کن از سرم      

واسه جلسه دوم که میخواستن بیان روز قبلش اندازه 500 لیتر اب خوردم بسس که عصبی بودم و حالم بد بود  

ولی جلسه دوم که اومد کلن آب رو آتیش بود انگار همچی زیر و رو شد و یه دل نه صددل خواستمش   دیوونه شدم رففف

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   

[QUOTE=95964865]یادش بخیر منم وقتی همسرم اومد خواستگاریم نمیخواستم کلن الکی میخواستم از قبولش فرار کنم  حتی صد ...[/QUOT

😂😂😂😂 دلتو باختی دختر😊حالا انشاالله که الان خوشبخت باشی این مهمه😊

Not _yet
چه خوب که  همینجوری که هستی دوست داره🙂 مگه قد هردوتون چنده؟ منم ریزه میزم ۱۵۷

من ۱۵۵

همسرم ۱۸۵

گاهی برای مهمونی بخام کفش پاشنه بلند بپوشم میگه از نردبون بیا پایین 

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت
من ۱۵۵ همسرم ۱۸۵ گاهی برای مهمونی بخام کفش پاشنه بلند بپوشم میگه از نردبون بیا پایین 

دوست منم شوهرش 199 خودش 168 ولی بازم همیشه از پیاده روی کنار هم فراری هستن

منم میگم چه ایرادی داره خب نظر بقیه رو میخوای چکار شماها همو دوس دارین بقیه هر چی میگن بگن

Not _yet
دوست منم شوهرش 199 خودش 168 ولی بازم همیشه از پیاده روی کنار هم فراری هستن منم میگم چه ایرادی داره ...

هر دومون برامون مهم نیست کلی سر همین اختلاف قدی ذوق میکنیم،

شب عروسی با وجود پوشیدن کفش پاشنه بلند بازم اختلاف قد زیاد بود عکاسه چهار پایه آورد زیر پام گذاشت چقدر خندیدیم ک دوباره بخاطر خنده زیاد مجبور شدیم بریم آرایشگاه برای تجدید آرایش

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت
هر دومون برامون مهم نیست کلی سر همین اختلاف قدی ذوق میکنیم، شب عروسی با وجود پوشیدن کفش پاشنه بل ...

وااای خداروشکر چقدر خوشحالم که همو دوس دارین انشاالله همیشه همینجور عاشق هم باشین خوشبخت باشین عزیزدلم😍😗

Not _yet