2777
2789
عنوان

خاطرات تلخ و شیرین خواستگاری

2799 بازدید | 34 پست

سلام دوستان عزیزم 

لطفا در مورد نحوه آشنایی با خواستگاراتون و نحوه ازدواجتون، مخصوصا خاطراتی که داشتین واسمون بنویسید😊

مرسی

Not _yet

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسطه ازدواجمون همسایمون بود..ازدواج کاملا سنتی..خاطره هم اینکه پدرشوهرم آدم رکیه..وقتی اومدن خاستگاری من ریزه میزه بودم خب سنی هم نداشتم ۱۶ سالم بود بعد خیلی صریح گفت همین یه دختر دارین این که خیلی بچه است..

واسطه ازدواجمون همسایمون بود..ازدواج کاملا سنتی..خاطره هم اینکه پدرشوهرم آدم رکیه..وقتی اومدن خاستگا ...

منم ریزه میزه بودم همسرم هیکلی و درشت 

خواهر شوهرم در اومده بود گفته بود از نظر قیافه بهم نمی خورید خیلی ریزه میزه است

شوهرم با تندی جوابش داده بود گفته بود مگه میخام اسب انتخاب کنم البته حرفهای زشتی هم بهش گفته بود ک حق دخالت نداری،چون خیلی سعی کردن سنگ اندازی کنن 

بعد نامزدی هم همش میگفتن کفش پاشنه بلند بپوش یا خودشون کفش پاشنه بلند میخریدن برام،

ولی منم فقط کفش بدون پاشنه می پوشم و کفشای پاشنه بلند نو هنوز تو جاکفشی ان

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت