2777
2789
عنوان

اسپرم بیرون بدن داخل کاندوم تاچندوقت زنده میمونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27693 بازدید | 60 پست
واقعادلم میگیره ازاین موضوع.به مسخره گرفتن ادما.من شرایطشوندارم شوهرم کلاازیکماه ده روزخونس

استارتر دلت نگیره شوخی میکنیم من چون خودمم ازاین فکرهامیکردم یادخودم میوفتم خندم میگیره

شوهرم بچه نمیخاست من دوس داشتم یسری بعدرابطه اون خودستشویی من کاند   م روازسطل اشغال ورداشتم شستم ریختم توخودم انتظارداشتم بچه هم بشه😂😂😂

امضا ندارم انگشت میزنم☝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعادلم میگیره ازاین موضوع.به مسخره گرفتن ادما.من شرایطشوندارم شوهرم کلاازیکماه ده روزخونس

یکاری کن تاریخ پریودت یه موقع دیگ بیفته 

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌

عزیزدلم

چرا میچسبی به کامنتای منفی؟

البته کسیم حرف بدی نزد

یا شوخی بود یا گفتن صبر کن اینجوری مناسب نیست

ولی اگر واقعا مجبورید میشه این کارو کرد

من شنیدم مردان درگیر جنگ تو کشورای جنگ زده اسپرمشونو به همسرانشون میرسونن که نسلشون قطع نشه

احتمالا میتوتی تو یخچال نگه داری

ممنون بابت راهنماییاتون.ولی دیگه خسته شدم دلم نی نی میخواد.جنسیت برام مهم نیست ولی دکترم گفت چون روزای غیرتخمک گذاری بوده این شانسوازدست دادی.خودم میدونم سوالم مسخره س ولی من هرماه همینطورم