2777
2789

سلام خانوما ازبس حالم گرفتس خواستم نظر همتونو بپرسم چرا من ان قد بدشانسم؟اول از همه بگم توی سن14سالگی ب اجبار خانوادم نامزد شدم واز بس پسره بد بود وعذابم میداد و منم که بچه بودم با هزارتا بدبختی تونستم خانوادمو راضی کنم عقد نکنیم و خورد بهم درسن17سالگیم بگذریم که خود پسره رسوا شد و خدا کمکم کرد تااینکه پارسالب خواستگاری یکی از اقوام جواب مثبت دادم تو سن26سالگی و دوباره نامزد موندیم و خدا میدونه چقدر عذاب کشیدم وچندباری بهم خیانت کرد و منم مجبور شدم چندماه مونده ب عقدمون نامزدیمو بهم بزنم وچقدررررر افسرده شدم تااینکه4ماه پیش یه آقایی محل کارم از طریق همکارم بهم معرفی شد و این آقا قبلا ازدواج کرده بوده وحدود1سالی بود طلاق گرفته بود و یه پسر داشت که پیش خانومش بود خلاصه که همه قرارها گذاشته شده بود و تالار عروسی و خرید و..... درکمال ناباوری هفته پیش یهو ورق برگشت و این آقا درکمال خونسردی اعلام کردن که پسرشون بیتابی میکنه و میخوان رجوع کنن پیش همسر سابقش😔خیلی شکستم خیلی غرورم له شد بهش گفتم تو که میدونستی من شکست خوردم چرا تو این مدت ان قد خوب بودی پس؟آخه این آقا از هر لحاظ خوب بودن بنظرتون چرا اینجوری میشه؟نه اهل خلافی هستم نه زشتم نه بیکارم ولی چرا همش اینجوری میشه منم دلم میخواد سروسامون بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخت اصلیت نیستن بعد هم ته خوش شانسی بوده خیلی ها وارد این زندگی ها میشن با بچه سر دوراهی جدایی و زند ...

منم خودم میگم شاید حکمت نبوده اما الان27 سالم شده خانواده خوبی ام ندارم که بگم مجرد بمونم و فرصت دارم یه مشکلاتی دارم که فقط خدا میدونه و بس حتی روم نمیشه پیش خدا درد ودل کنم

خب کاش قبل نامزدی هات خوب تحقیق میکردی  اون دوتا نامزدی تو روحیه ات تاثیر بدی گذاشته

بخدا قسم خوب تحقیق میکنیم باورتون نمیشه نامزدی که پارسال انتخاب کردم انقدر رفت و اومد و ان قد برام نقش بازی کرد که من فکر کردم خدا بهم رو کرده اولشم عالی بود بعد یهو تغییر رویه داد این یکی موردی ام که دوباره خورد بهم از هر نظر عالی بود از ترسم مشاوره و اینام رفتیم 12 جلسه رفتیم و همه چیز اوکی بود 

بخدا دیگه خسته شدم نمیخوام الکی تعریف کنم از خودم ولی محیط کارم همه دوسم دارن دختر تحصیل کرده و اجتم ...

عزیزم فقط شانس

یکی از دوستای من  نه از لحاظ ظاهری ,نه قیافه,نه هیکل و قد و ...اصلا زیبا نبود

خودشم شاغل نبود. 

یه همسری گیرش اومد خیلی خیلی خیلی خوب و عالی از هر لحاظ. پسره به شدت پولدار و خوشگل و شعل خوب و تحصیلات عالی. خونه و ماشین عالی. خونواده عالی. پسره دیوانه وار عاشقه زنشه. الان چندین ساله.

دختره هم الان بارداره با وجود مشکلات خیلی زیادی که تو زمان دختر بودن داشت. بدون مشکل باردار شد اونم دوقلو. اونم یه دختر و یه پسر

بدون ذره ای مشکل و ناراحتی تو دوران بارداری. 

از امام رضا کمک بخواه.با اعتقاد و ایمان...مطمئن باش بی جواب نمیمونه.

عزیزدلم هرکس تو این دنیا به واسطه ی یه مسئله ای امتحان میشه.انشاالله که به دل پاکت و این شب عزیز،یه مرد خیلی خوب و آقا و باایمان به زودی قسمتت بشه و بشه آرامشت.همه ی این تلخکامی هاروفراموش کنی.

به خدا توکل کن و دست به دامن واسطه های نورانیش بشو.

عزیزم فقط شانس یکی از دوستای من  نه از لحاظ ظاهری ,نه قیافه,نه هیکل و قد و ...اصلا زیبا نبود ...

آره منم همینو میگم باورتون میشه دیگه دوستام مسخرم میکنن؟بهم میگن شدی بهت باز کن نامزد قبلیم حدود2سال قبل نامزدی من عاشق دختری بوده که ازش جدا شده بوده و منم اطلاعی نداشتم تا نامزدشدیم نگو دختره فهمیده و برگشت پیشش و اون اقام کاری کرد من خسته بشم و ولش کنم و دوماه بعد جدایی از من ازدواج کرد با همون عشقش الانم این اقا1سال بود طلاق گرفته بود و قبلشم دوسه سالی جدا زندگی میکردن حالا که من اومدم تو زندگیش رجوع کرد😔

از امام رضا کمک بخواه.با اعتقاد و ایمان...مطمئن باش بی جواب نمیمونه. عزیزدلم هرکس تو این دنیا به وا ...

آخه خدا یه بنده رو چقدر امتحان میکنه شدم مسخره خاص و عام عمه خودم که عزیز منه و فامیل درجه یک منه همه جا رفته گفته معلوم نیس دختره چ عیبی داره و چه غلطایی میکنه که همه مردا فرار میکنن

آخه خدا یه بنده رو چقدر امتحان میکنه شدم مسخره خاص و عام عمه خودم که عزیز منه و فامیل درجه یک منه هم ...

بنده های عزیزتر امتحانشون سخت تره.

گلم ازدواج (ازدواجی که خوب باشه)خیلی خوبه...حتما خودتم میدونی...آرامش و تامین نیاز و...

ولی میدونی..هرمرحله از زندگیه آدم که شروع میشه سختی ها وشیرینی های خودش رو داره و در نهایت،هییییچ کدوم از این لذت ها پایدار نیست.حتی عشق!

نمیگم ازدواج بده،ولی اینطوری هم نیست کسی ازدواج نکنه سروسامون نگیره..عزیزم بازم میگم،ارتباطت رو باخدا بیشتر کن که فقط این لذت لذته پایداری و آرامش دنیا و آخرته،چه متاهل باشی چه مجرد.

بنده های عزیزتر امتحانشون سخت تره. گلم ازدواج (ازدواجی که خوب باشه)خیلی خوبه...حتما خودتم میدونی... ...

مرسی دوست عزیز ارتباطم با خدا خوبه قبول دارم ازدواج بالا و پایین زیاد داره ولی ازین که تاحالا اینجوری پیش رفته ناامید شدم دیگه

مرسی دوست عزیز ارتباطم با خدا خوبه قبول دارم ازدواج بالا و پایین زیاد داره ولی ازین که تاحالا اینجور ...

دشمنت ناامید بشه.

خدا هییچ دل شکسته ای رو رها نمیکنه عزیزم.

عمه و دوست و اشنا هرچی که بگن خدا ناظر و شاهده.

بازم صبوری کن.

ناامید نشو بازم دعا کن و گفتم از امام رضا بخواه.

منم دعامیکنم برات.

دعامیکنم خدا مردی رو نصیبت کنه که روزی هزاران هزار بار بگی،خدایا اگه میدونستم این آقا قسمتم بوده صدها سال دیگه ام صبرمیکردم.