2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره،ماشالله خیلی خوبه مکمل چیزی ام استفاده میکنی؟

نه هیچی فقط بهداشت مولتی ویتامین ایرانی هست مصرف میکردم دکتر گفت نخور دیگه وزنت رفته بالا منم نه ماه بودم دیگه اونم نخوردم گفتم نگران نباشی وزن بچت الان خوبه 

ببخشید ی سوال دارم من ماه 5ام شکمم زیاد نیمده جلو وزن جنینمم تو هفته19 زده 254گرم از اون وزن دو هفته ...

عزیزم ربطی به شکم نداره،من مثل توپی شده انچنان وزنی نداره یکی میبینی وزنش بالاس انچنان شکم نداره 

فکر کنم تا زایمانت وزنش خوب میشه من ۲۹هفته یه کیلو نیم بود الان ۳کیلو هشصد هست عادی غذا میخوردم زیاد ...

خب شما ٢٩ هفته وزن ني نيت زياد بوده احتمالا طبيعي هم هستي كه الان وزنش خيلي شده چون سزارين رو ٣٨ هفته درميارن 

نه هیچی فقط بهداشت مولتی ویتامین ایرانی هست مصرف میکردم دکتر گفت نخور دیگه وزنت رفته بالا منم نه ماه ...

وزن خودمم خوب میره بالا مرتب تدریجی هرماه میرم رفته بالا،فقط سونو امروزنگرانم کرد اخه اوایل میگفت بچه تپلی ام هست

ببخشید ی سوال دارم من ماه 5ام شکمم زیاد نیمده جلو وزن جنینمم تو هفته19 زده 254گرم از اون وزن دو هفته ...

وزن جنين تا قبل هفته ٢٨ هيچ ارزشي نداره

سايز شكم هم الان زوده كلا هم ربطي نداره به درشتي جنين

خب شما ٢٩ هفته وزن ني نيت زياد بوده احتمالا طبيعي هم هستي كه الان وزنش خيلي شده چون سزارين رو ٣٨ هفت ...

خودم خواستم طبیعی باشه بهتره دیگه الانم  درشت شده نگران اینم نتونم طبیعی به دنیا بیارم نمیدونم خدا خودش کمک کنه  

ازفردا تاخودزایمان لیدی میل میگیرم وبستنی ببینم چطورمیشه

انشالله که سالم میاد بغلت

من تو کل بارداری چهار کیلو زیاد کردم چون وزنم بالا بود دکترم دعوا کرد چرا باردار شدی منم از ترسم اصلا چیزای مقوی نمیخوردم که یه بار چاق نشم آخرای بارداری خود دکتر ترسید میگفت چرا وزن نمیگیری به خودت برس ولی دیگه هر کار میکردم وزن نمیگرفتم این پودر بدمزه رو خوردم بچه وزن گرفت خدارو شکر 3300بدنیا امد

ای حال نا معلوم آروم باش آروم