2777
2789

سلام خانما من از وقتی ک با نی نی سایت آشنا شدم کلا نسبت ب ازدواج، همسر خانواده همسر بدبین شدم و مدام دعا میکنم خدا آدم خوبی سر راهم بزاره، 24 سالمه و از نظر اجتماعی هم ب جایی ک دوست داشتم رسیدم ولی تو این مورد خیلی ترسو هستم و با خودم میگم هنوز وقتش نیست، گاهی ب حال دهه هشتادیا غبطه میخورم ک چقدر از من جلوترن تو این مورد، کسی هست با وجود اینکه همیشه از خدا همسر خوب بخواد اما همسرش بد باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا همه فقط بدیهای زندگیشونو میگن اگه کل سال شوهره قربون صدقه بره و جنتلمن باشه فقط یک شب بد بشه همون شب میان تاپیک‌می زنن و شوهر بیچاره رو با خاک یکسان می کنن

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄

فكر نكنم خانمي وجود داشته باشه كه بگه من دو زمان مجردي دعا ميكردم همسر بدي نصيبم بشه قطعا همه ي ما دوست داشتيم و داريم كه با همسرمون خوشبخت و اروم باشيم و دعاي مجرديمون هم همين بوده ولي چرا اكثرا دعاشون ميتجاب نشده يا نميشه رو نميدونم!!!!!

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد

آره من 

يعني تمام عمرم نه نگاه پسرا كردم و نه حتي دوست پسر داشتم گفتم همه اش هم به خودم ميگفتم خدايا من نه دوست پسرم سمتش ميرم نه چيزي تو هم بخترين نصيبم كن ولي شايد باورت نشه كه بدترين نصيبم شده 

💕 يارب نظر تو بر نگردد💕

حالا دخترخاله هام كه كلي دوست پسر داشتن و تازه يكيشون نامزد كرد يكي پولدار تر به تورش خورد نامزدش ول كرد و پسره داغون شد الان ماشاء الله هزار ماشاء الله همه شون بهترين زندگي هارو دارن و فقط به ريش من ميخندن 

💕 يارب نظر تو بر نگردد💕
شوهرم خیلی اذیتم میکنه من الان انگشت پام شکسته اصلا براش مهم نیست نمیبرتم دکتر. فحاشه و دست به زن دا ...

عزیزم امیدوارم به بهترین شکل ممکن از این به بعد خوشبخت باشی