سلام خانما من از وقتی ک با نی نی سایت آشنا شدم کلا نسبت ب ازدواج، همسر خانواده همسر بدبین شدم و مدام دعا میکنم خدا آدم خوبی سر راهم بزاره، 24 سالمه و از نظر اجتماعی هم ب جایی ک دوست داشتم رسیدم ولی تو این مورد خیلی ترسو هستم و با خودم میگم هنوز وقتش نیست، گاهی ب حال دهه هشتادیا غبطه میخورم ک چقدر از من جلوترن تو این مورد، کسی هست با وجود اینکه همیشه از خدا همسر خوب بخواد اما همسرش بد باشه
اینجا همه فقط بدیهای زندگیشونو میگن اگه کل سال شوهره قربون صدقه بره و جنتلمن باشه فقط یک شب بد بشه همون شب میان تاپیکمی زنن و شوهر بیچاره رو با خاک یکسان می کنن
فكر نكنم خانمي وجود داشته باشه كه بگه من دو زمان مجردي دعا ميكردم همسر بدي نصيبم بشه قطعا همه ي ما دوست داشتيم و داريم كه با همسرمون خوشبخت و اروم باشيم و دعاي مجرديمون هم همين بوده ولي چرا اكثرا دعاشون ميتجاب نشده يا نميشه رو نميدونم!!!!!
يعني تمام عمرم نه نگاه پسرا كردم و نه حتي دوست پسر داشتم گفتم همه اش هم به خودم ميگفتم خدايا من نه دوست پسرم سمتش ميرم نه چيزي تو هم بخترين نصيبم كن ولي شايد باورت نشه كه بدترين نصيبم شده
حالا دخترخاله هام كه كلي دوست پسر داشتن و تازه يكيشون نامزد كرد يكي پولدار تر به تورش خورد نامزدش ول كرد و پسره داغون شد الان ماشاء الله هزار ماشاء الله همه شون بهترين زندگي هارو دارن و فقط به ريش من ميخندن