2777
2789

سلام به همه،یکی از اقوام دورمون هستن،بنده خدا بعد 12سال بچه دار شده ،الان دخترش دبستانی هستش،دکتر گفته که سرطان تموم بدنت رو گرفته خیلی حال خودش و خانوادش بد هستش،خواهش میکنم ی حمد بخونین و براش دعا کنید شاید خدا معجزه کرد،خدا خیرتون بده

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالا خدا خودش براشون معجزه کنه. روح عزیز منم که سرطان ازمون گرفتو شاد کنه😭😭😭

انشاالله،روحشون شاد

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)

سلام عزیزم 

انشاالله شفای عاجل

دعای مقابل بن سلیمان رو از مفاتيح الجنان واسشون بخونید خیلی حاجت میده من بهش اعتقاد دارم.

حفظ روحیه و امید برای بیماران سرطانی خیلی مهمه لطفا به نزدیکان ایشون بگید حداقل تا جایی که امکان داره جلوشون بی تابی نکنن و آرامش خودشونو حفظ کنن...

با امید و توکل به خدا انشاالله همه چی درست میشه لایق باشم دعا شون میکنم.

Not _yet
سلام عزیزم  انشاالله شفای عاجل دعای مقابل بن سلیمان رو از مفاتيح الجنان واسشون بخونید خیلی حا ...

تشکر،بله حتما میخونم و ب اطرافیان هم میگم،زیاد میگیم که روحیه داشته باشید اما سرطان تموم بدنش رو گرفته و خیلی درد می کشه برای همین امید همه از دست رفته،خدا برای هیچکس نیاره خیلی ناراحتم با اینکه از اقوام دورمون هستن