2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا دلشون میگیره دوس دارن بنویسن ولی نمی‌خوان کسی کامنت بذاره ک بعد بتونن راحت پاک کنن

ببین الان دم اذان 

نوشته صدای اذان چقدر ارامش بخشه برام 

منم برام ارامشبخشه اومدم بهش بگم اره واقعن چقدر خوبه توی کشوری زندگی میکنیم که هر روز یاد خدا صدای اسم خدا رو همه جا میشنویم و این ارامش خاصی به ادم میده 

دیدم قفل کرده یعنی چی واقعن 

خب بزار دونفر هم حرف بزنن 

خب وقتی یه تاپیکی هست میدونم ممکنه دعوا بشه قفل میکنم😁 البته فقط یه بار این کارو کردم

ولی بعضیا میان کلی توهین میکنم میری جواب بدی میبینی قفله تو میمونی و اعصاب داغون 😑

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

راستش خیلی وقتا کامنت های بی ربط به تاپیک گذاشته میشه و باعث میشه استارتر تعلیق بشه و تاپیک تعطیل بش ...

منظور من تاپیک های مثبته ی حرف قشنگی شعری چیزی میزازن زرت قفل میکنن 

ببین الان دم اذان نوشته صدای اذان چقدر ارامش بخشه برام منم برام ارامشبخشه اومدم بهش بگم اره واقعن چق ...

چی بگم 😂

اما افسوس تو رو خواستن دیگه دیره دیگه دیره😭😭😭😭💔💔💔💔

خب وقتی یه تاپیکی هست میدونم ممکنه دعوا بشه قفل میکنم😁 البته فقط یه بار این کارو کردمولی بعضیا میان ...

عزیزم منظور من تاپیک های مثبته یک موضوع قشنگ و جالب که ادم دوس داره کامنت مثبت بزاره

عزیزم منظور من تاپیک های مثبته یک موضوع قشنگ و جالب که ادم دوس داره کامنت مثبت بزاره

آره میدونم بعضیا دلشون میخواد یچیزی و ثبت کنن اینجا ثبت میکنن ولی کار خوبی نیس کلا

ولی تاپیک هایی که توهین میکنن قفل میکنن خیلی حرصم میگیره چند روزه پیش ینفر تاپیک زده بود لعنت به.....

رفتم کلی بارش کنم دیدم قفله حرصی شدما😂

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥