2777
2789

واقعا دیگه به ذهنم نمیرسه چه غذایی درست کنم 

همش شده غذاهایی تکراری.لطفا بهم چند تا رسپی غذا بدین ممنون میشم😍😍😍😍😍

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شام کتلت عدس گذاشتم فوق العادس😋😋😋

دستورش چیه عزیزم

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤

ماکارونی شکلی رو ابکش کن .. سس بشامل هم درست کن .مرغ و قارچ و فلفل دلمه کلا هرچی دوس دارینو به عنوان مایه درست کن .. ته ظرف سس بشامل بزن روش یکمی ماکارونی ومواد و کمی پنیر پیتزادوباره بشامل.... روش ماکارونی .. سس بشامل و دراخر پنیر پیتزا... 

بزار فر 170حدود نیم ساعت

سرآشپزپاپیون نصب کن

آشپزخانه نم ناک گرفتم  زیادجالب نبود حتما هم آنلاین باید وارد میشدی

یه مدل مرغ ترش

وختی مرغ اب پز کردی تموم شد ریش ریش کن با پیاز خلالی سرخ کن البته بعد اینکه پیاز سرخ شد مرغ و بریز توش بعد که مرغ سرخ شد چن قاشق رب انار بریز توش یه تفت بده اب مرغم بریز توش باهم قل بخوره خورشتت ک قوام اومد کارت تموم شده

ماکارونی شکلی رو ابکش کن .. سس بشامل هم درست کن .مرغ و قارچ و فلفل دلمه کلا هرچی دوس دارینو به عنوان ...

مرسیی جدید بود

چجوریه

عدس به مقدار زیاد میزاری میپزه، بعد که پخت قشنگ چرخش کن یا با گوشت کوب برقی بزن، له بشه، بعد یه سیب زمینی و پیاز رنده کن توش، ادویه هرچی دوسداری مثل نمک زردچوبه فلفل سیاه پودرسیر نمک بزن بعد تخم مرغ به مقدار موادت هرچندتا لازمه ، آرد سوخاری و آرد سفید و آرد نخودچی هرکدوم داشتی بزن، بعدم مثل کتلت سرخ کن و نوش جان کن البته با گوجه و خیارشور عااالی میشه یه چیزی تو مایه های فلافل خیلی لذیذ