2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بگم بهتون

294 بازدید | 29 پست

دوستای گل من داستان زندگیم نوشتن نداره. هیچکس نه دوست نه آشنا نه فامیل از مشکلات ما خبر نداره. مادرم هیچوقت اجازه نداد کسی بفهمه. من یکساله دارم برای کنکور میخونم. دوازدهمی ام. ۱۸سالمه. مدرسه تیزهوشانم اما از درس فراری. فققققط بخاطر مادرم درس خوندم. یکساله حتی بازار نرفتم. فقققط بخاطر اون. الان تو یه تاپیک گفتم برام دعا کنن گفتم به شماهم بگم. بچه ها من خیلی دلم میخواد ارزوهاشو براورده کنم و قطعا میکنم. نمیخوام یکسال بمونم پشت کنکور هرچند گفت اگ بمونی مخلصتم هستم بازم پا به پات میمونم😔خدا میدونه که چه کارایی برا من و داداشم کرده ک اگ کسی یروز بدونه میگه ایشون یه فرشته واقعین. بچه ها خواهش میکنم با دلای پاکتون برام دعا کنید😔دعا کنید جمعه بعداز کنکور با خوشحالی بپرم بغلشو اشک شوقو تو چشماش ببینم😔بچه ها بخاطر یه مادر که از ۱۷ سالگی بی کس شده برام دعا کنید. من فقط مبخوام اون خوشحال باشه همین😔دعا کنید رتبه ای که مادرم دوست داره رو همین امسال کسب کنم. ممنونتونم💐مامانم دلش پاکه میگه به دلم افتاده میاریش. هروقت با خدا گریه میکنم و حرف میزنم تو قرآنش جوابمو خیلی قشنگ میده. همش میگه من قدرتمندم. من اگر بخوام میتونم. به من توکل گن. داستان حضرت یوسف و حضرت یونسو برام میگه و ... خیلی نیاز به دعاتون دارم. بگید خدایا بخاطر مامانش همین امسال قبول بشه. مامانم تحمل یکسال دیگه رو نداره. خودم ازون خسته تر😂

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم.شک نکن هرچی هم بشه بهترین اتفاق زندگیته چون خدا جز خیر برا بنده هاش چیزی نمیخواد.

فقط شب کنکور هیییچی نخون فقط با دل آروم ذکر بگو.

من شب کنکور تست میزدم دیدم هیچی یادم نمیاد تاخود صبح کنکور گریه کردم.باچشای ورم کرده رفتم کنکور دادم.

از عمق وجودت فقط توکل کن

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.

عززززیزم,خدا مامان گلتو براتون نگه داره انشالله بهترین نتیجه حاصل میشه همین که برای رضایت مادرت تلاش میکنی خودش کلی دعای خیر همراهشه ❤موفق باشی

کاربرای جدید مجرم نیستن مگه خودتون ازاول پیشکسوت بودین 🤐وقتی کاربری سابقتو برنمیگردونن مجبوری دوباره عضوشی یانه؟!😒
نگران نباش عزیزم.شک نکن هرچی هم بشه بهترین اتفاق زندگیته چون خدا جز خیر برا بنده هاش چیزی نمیخواد. ...

قربونت بشم عزیزم. چشم حتما. جز خدا کسیو مگه داریم؟ فقط سپردم به خودش که میدونه به خاطر شاد کردن دل مامانم این همه امسال خوندم

عززززیزم,خدا مامان گلتو براتون نگه داره انشالله بهترین نتیجه حاصل میشه همین که برای رضایت مادرت تلاش ...

قربونت گلم. تازه فهمیدم چقدر فرشتست

[QUOTE=95890746]قربونت گلم. تازه فهمیدم چقدر فرشتست[/QUOTE

خدانکنه عزیزم❤

زندگی بدون مامانا جهنمه قدرشو بدون چون سنت که بالاتربره بیشترازهمیشه وابسته ترمیشی و مدیون خوبیا ومحبتاش 😍

کاربرای جدید مجرم نیستن مگه خودتون ازاول پیشکسوت بودین 🤐وقتی کاربری سابقتو برنمیگردونن مجبوری دوباره عضوشی یانه؟!😒

از ته ته دلم برات دعا میکنم ان شاالله که بتونی ارزو مامان جونت رو براورده کنی 

کاری که من نتونستم انجام بدم ومادرم رو به ارزوش برسونم ان شاالله تو میتونی شک نکن 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد