2777
2789
عنوان

ب نظرتون ب شوهرم بگم ک فهمیدم چه کانالی بدی رودنبال میکنی یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 99 پست
وااا خب این که چیزی نیست حالا نگاه کنه ربطی به خیانت نداره که خواهر...س ی ن ه ها تو زیر دوش آب گرم چ ...

سینه هام بعد زایمون کوچیکتر هم شده . بنظرت با روشی ک گفتی رو منی ک سینه هام شاید ۶۵ باشه اثر میکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بگم نمیدونم چی میگه چون یبار جکای سک سی برام فرستاد گفتم خوبیت نداره اینا رو از کجا درمیاری گفت ...

شما دیگه خیلی سخت گیری 

شوهرت اگه نخواد خیانت کنه مطمین باش نمیکنه 

اینقدر هم نگو سینه هام کوچیک اعتماد به نفس داشته باش 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
اگه بگم نمیدونم چی میگه چون یبار جکای سک سی برام فرستاد گفتم خوبیت نداره اینا رو از کجا درمیاری گفت ...

چرا پایه نبودی برای جوک؟ خب چه عیبی داره؟؟ 

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست

بهش بگو دوستم تو گوشی شوهرش چنین چیزی دیده کارشون داره ب جدایی می‌کشه چون مرده زیر بار نمیرفته پنهون کاری می‌کرده. وای واقعا اینجور مردا وجدان ندارن؟؟ وقتی زن داره چطور ب خودش اجازه میده ک بدن یه زن دیگ رو بره ببینه بنظر من ک خیانت محسوب میشه مثل اینه ک یه زن متاهل بره تو چنین چیزایی عضو شه و بدن مردای دیگ رو ببینه نظر تو چیه؟ 

اینارو کامل بهش بگو جوری ک انگار ناراحتی بخاطر دوستت بگو دوستم گناه داره زن خیلی خوبیه زندگیش داره از هم میپاشه 

بعد ببین اون چ عکس التماس نشون میده چی میگه 

تو جوری باید اینارو تعریف کنی ک اصلا انگار ن انگار می‌دونی در مورد شوهرت

Your smile is more beautiful than everything for me❤️

نگو ،یه اصل مهم تربیتی هست با نام تغافل ،شما اگه به روش بیاری قبح کار رو میریزونی و جسور ترش میکنی، هیچ فایده‌ای مطمئنا نداره، بجاش وقتش رو با معرفی کتاب خوب، دانلود سخنرانی های روانشناسی و مذهبی و ... بهش پر کن، نذار بیکار باشه که بره سراغ این چیزا

نباید بهش بگی چون گارد میگیره یک اینکه چرا گوشیشو چک کردی دو اینکه شاید فقط برای خنده اونو دنبال ...

عزیزم یه پا روانشناسی خوش ب حالت... میدونی شوهرم معلومه از سینه خوشش میاد . رفتاراش نشون میده

بی خیال.... برای تو نفرسته برای کی بفرسته .. بخون بخند حالشو ببر ... این دو روز دنیا را سخت نگیر . ..

اون کانال هم جای تو بودم نمیگفتم ... جک و مسخره بازی هست . اینقدر جدی نگیر 

برو ورزش و رو اعتماد به نفس و جسمت کار کن

مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم

تو گوشی اکثر اقایون هست.. و یه چیزی، واسه تل_گر_ام منم یه بار همچین کانالی اومده بودو بدون اینکه خودم بدونم عضو شده بودم... این تل_گ_رامای غیر رسمی لعنتیا بدون اینکه خودت بخوای و بدونی عضو گروهت میکنن من تو تل_گر_ام رسمی 10 تا کانال بیشتر نداشتم الان 90 تا کانال دارم حوصله پاک کردنشونم ندارم

😎🤔

مگه همه چی سینس و سایزش؟روحت چی اخلاقت چی صورتت چی..اگ همچین آدمیه هر جورم باشی بازم عیب می گیره ازت بیخیالش

اگر اینو میبینی برای نیت خیری که تو ذهنمه یک صلوات مهمونم کن❤به انرژی مثبتتون ایمان دارم😍😍