2777
2789
عنوان

پوست صورتم داره میسوزه😭

1937 بازدید | 6 پست

بچه ها پوست صورتم از بینی به پایین یعنی پایین گونه هام دور دهنم به شدت میسوزه فک کنم پوستش نازک شده ولی هیچ التهابی نداره چیکار کنم سوزشش اروم شه 

دوقلوهای شیطونم😍منو بابایی منتظرتونیم 😁❤ عاااااشقتونم ولی نه اندازه عشق خودم😂👑

برو داروخونه پماد ان ان (NN) بخر دو هزار تومن بزن به جاهایی که میسوزه سریع خوب میشه 

خودمم اینجوری شدم زدم خوب شد 

میدانم که خدا مرا میبیند و به زودی حاجت دلم را براورده میکند .. آمین 
برو داروخونه پماد ان ان (NN) بخر دو هزار تومن بزن به جاهایی که میسوزه سریع خوب میشه  خودمم این ...

مرسی عزیزم 

واسه پوست صورت ضرر نداره؟؟

الان نمیتونم برم داروخونه تا شب که شوهرم بیاد درمان خونگی بلد نیستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم  واسه پوست صورت ضرر نداره؟؟ الان نمیتونم برم داروخونه تا شب که شوهرم بیاد درمان خو ...

مه من از اون موقع حتی به عنوان کرم صورت استفاده میکنم و حتی به دستامم میزنم مث وازلین میمونه عزیزم 

الان پوستت اگر خشک شده و میسوزه عسل خوبه بزنی ، گلاب هم خوبه ، اگر توی خونه روغن زیتون داری کمی بزن به قسمتای که میسوزه 

میدانم که خدا مرا میبیند و به زودی حاجت دلم را براورده میکند .. آمین 
پوست خیار..پوست هر میوه ای سیب زمینی رنده کن بزن آلوئه ورا اگر داری بزن روغن بادوم یا زیتون کمپر ...

پوست خیار میزنم الان مرسی 

روغن نمیتونم بزنم 

مه من از اون موقع حتی به عنوان کرم صورت استفاده میکنم و حتی به دستامم میزنم مث وازلین میمونه عزیزم&n ...

اها خوبه پس میگیرم حتما 

هست ولی نمیتونم استفاده کنم همون گلاب و پوست خیار میزنم ببینم چی میشه😫