2777
2789
عنوان

بچه ها ی ریمل عالی بهم معرفی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 7570 بازدید | 42 پست
با اجازه استارتر یه نفرم به من کرم پودر خوب معرفی کنه دیگه چی میشه اخه پوستم چربه زود کرم میماسه رو ...

وویی چجوری کرم پودر میزنین اونم تو این گرما ی پنکیکی چیزی بزن یاپنکیک گریمی

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
با اجازه استارتر یه نفرم به من کرم پودر خوب معرفی کنه دیگه چی میشه اخه پوستم چربه زود کرم میماسه رو ...

کرم ب ب گابرینی

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو.سه

آرکانسیل

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

ویولت

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
خوبه؟شما استفاده کردین؟

من داشتم خوبه ولی نسبت به قیمتش دیگه نمیصرفه نزدیک 600 شده  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

من مای دارم قشنگ بلند و پر نشون میده ولی مث ریملای دیگه مژه هارو بهم نمیچسبونه باورم نمیشه ولی ازش راضیم😁

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

گابرینی 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
اینقد دوس دارم مژه هام بلند و پر بشن و منم از فرط شادی تند تند پلک بزنم ک نگو

😆😆😆والا چی بگیم من خودم گلدن رز استفاده میکنم معمولیه ولی اصلا باعث ریختن مژه هام اینا نمیشه 

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩