marianas مدیر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 7930 عنوان نی نی م چرا حرکت نمی کنه😧😧😧 | مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 23 پست من نوزده هفته هستم حرکتای جنین من از چند هفته قبل شروع شده الان از دیروز صبح تکون نمیخوره . چند ساعت تکون نخوره باید نگران بشم؟ خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭 1398/04/12 | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سودا۶۹ عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 530 البته اینم بگم اگه بارداری اولتونه از هفته ۲۰به بعد ما میگیم حرکات جنینو بشمرین کلا تو ۱۸ ۱۹هفتگی تازه حرکات جنین حس میشه
marianas مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 7930 اخه دیروز یه جایی گفتم که بچم زیاد تکون میخوره از اون موقع تکون نخورده میترسم چشم بزنن چیزیش بشه خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭
یسنا٩٨ عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 2334 عزیزم جنین خیلی کوچیکه الان بخاطر فعالیت خودمون زیاد حسش نمیکنم شبا ک ارومه خودمون دراز کشیدم متوجه میشیم شما الان تو این دوره نباید نگران شید دوماه اخر ک تکون نخورد خطرناکه به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
marianas مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 7930 البته اینم بگم اگه بارداری اولتونه از هفته ۲۰به بعد ما میگیم حرکات جنینو بشمرین کلا تو ۱۸ ۱۹ه ... یعنی الان نگران نباشم؟نیازی به دکتر رفتن نیست؟ خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭
nafassssssi عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 3278 اب سردوبستنی هم خوبه بخوربه پهلوی چپ دارزبکش انشاالله تکون میخوره نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 بعضی موقع هاتکونش کمه نگران نباش بعضی وقتاهم شیطونی میکنه خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
marianas مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 7930 مرسی از همتون🌹🌹🌹 خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭