2777
2789
عنوان

فرنوم لبی بالا دخترم پاره شده

| مشاهده متن کامل بحث + 5376 بازدید | 45 پست
چند سالشه؟باید صبر کنی تا کل دندوناش در بیاد اگر اصلاح نشه باید بری واسه ارتودنسی متحرک از حدود ۱۱ س ...

الان7سالشه طفلک خیلی ناراحتم هنوزدو تادندون ریخته که دوتاشم دراومده که یکیش کج شده بخاطرهمون یه دندون دیگه اشم که یکم لق بودخودمون کشیدیم گفتیم حتماب دندوناش فشاراومده کج شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان7سالشه طفلک خیلی ناراحتم هنوزدو تادندون ریخته که دوتاشم دراومده که یکیش کج شده بخاطرهمون یه دندو ...

نگران نباش خیلی از اینا بافشار زبون میاد سرجاش هنوز سنش کمه

خدایا برای همه چیز شکرت😍😍😍

عزیزم من دندون شیری که آبسه کنه رو صد در صد میکشم چون آبسه دندون شیری میتونه مینای دندون دائمی رو خر ...

یعنی ببرم بکشم دندونش چرکش خیلی کم ولی خوب اکثرن هست ۲،۳روز یبار

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
اصلانمیزاره دست بزنم کلا پاره شده😭😭😭

سلام ببخشید عزیزم شما پارسال فرنوم لب دخترتون پاره شده بود خودش خوب شد؟یا دکتر بردین براتون چی کار کرد؟پسر منم همین مشکل براش پیش اومده الان نمیدونم چی کار کنم؟

سلام ببخشید عزیزم شما پارسال فرنوم لب دخترتون پاره شده بود خودش خوب شد؟یا دکتر بردین براتون چی کار ک ...

سلام عزیزم 

شما چ کردید ؟پسر منم امروز اینطور شد 

دارم سکته میکنم 🥺🥺🥺

از دیده برون مَشو ڪه نوری / وز سینه جدا مَشو ڪه جانی :))♥️✨🌱🌼 ❣خدا جونم عاشقتم ❣