2777
2789
عنوان

فرنوم لبی بالا دخترم پاره شده

| مشاهده متن کامل بحث + 5376 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای واقعا الان یکم ورم داره یعنی گوشت اضافه اورد بیریخت شد

اگه پارگی لبش زیاده آره امکان داره 

ببریش دکتر بهتره خیال خودتم راحت تر میشه درمانگاه نزدیک خونه تون نیست خدای نکرده سرش که ضربه نخورده

خب😊 خب☺ خب🤔 خب🤨 خب😐 خب😕 خب 🙁خب 😒خب ☹😭😭د هستیم لعنتی بگو😅

[QUOTE=95850295]عزیزم تازه زایمان کردم توخونم کلا😊[/QUOTE

عزیزم،دندونای جلو که بزرگ باشن با کامپوزیت میشه کوچیک ومرتب شون کرد?

سوال یه بنده خداییه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

[QUOTE=95850295]عزیزم تازه زایمان کردم توخونم کلا😊[/QUOTE عزیزم،دندونای جلو که بزرگ باشن با کامپوز ...

عزیزم اگه بزرگ باشه فقط با تراش کوچیک‌میشه کامپوزیت به دندون اضافه میشه برای صاف کردن و بزرگ کردن مناسبه نه کوچیک کردن در کل تراششم تا حدی مجازه بیشتر ازون به دندون آسیب میزنه

خدایا برای همه چیز شکرت😍😍😍

عزیزم اگه بزرگ باشه فقط با تراش کوچیک‌میشه کامپوزیت به دندون اضافه میشه برای صاف کردن و بزرگ کردن من ...

مرسی گلم💓

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

پسرمندندونای شیری شوریخته ولی متاسفانه یکی ازدندونای جلوش کج شده راهی هست درست بشه

چند سالشه؟باید صبر کنی تا کل دندوناش در بیاد اگر اصلاح نشه باید بری واسه ارتودنسی متحرک از حدود ۱۱ سال به بعد

عزیزم تازه زایمان کردم توخونم کلا😊

عزیزم من پارسال دندونای ۱و۲ پسرم که ابسه میکرد عفونی بود عصب کشی و پر کرد دکترش الان باز یکیش ابسه کرد وگاهی چرک ازش میاد نمیدونم دیگه چیکار کنیم ۴سالش واسه دندون دائمیش مشکل پیش نیاد ممنون که جواب میدین ببخشید استارتر 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
لثه رو هم ميدن بالا موقع لمينت؟ هزينه اش چقدره حدودا

نه لمینیت داخل لثه میره .هر جایی یه قیمته شهرستان از واحدی ۷۰۰ -۸۰۰ به بالا تهران خیلی بیشتر از این

عزیزم من پارسال دندونای ۱و۲ پسرم که ابسه میکرد عفونی بود عصب کشی و پر کرد دکترش الان باز یکیش ابسه ک ...

عزیزم من دندون شیری که آبسه کنه رو صد در صد میکشم چون آبسه دندون شیری میتونه مینای دندون دائمی رو خراب کنه وقتی دندون دائمی در بیاد لکه های قهوه ای میفته روش اینم که دندون جلو هست به ریسکش نمی ارزه