مامانا دخترم باسر محکم اومد زمین فرنوم لب بالاش پاره شده😭😭بنظرتون ببرم دکتر یه ۵دیقه خون اومد بنداومد یکمم ورم کرد یخ گذاشتم خوب شد توروخدا براش مشکلی پیش نمیاد خوب میشه یانه کسی بوده اینجورشده باشه نی نیش😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم،دندونای جلو که بزرگ باشن با کامپوزیت میشه کوچیک ومرتب شون کرد?
سوال یه بنده خداییه
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
[QUOTE=95850295]عزیزم تازه زایمان کردم توخونم کلا😊[/QUOTE عزیزم،دندونای جلو که بزرگ باشن با کامپوز ...
عزیزم اگه بزرگ باشه فقط با تراش کوچیکمیشه کامپوزیت به دندون اضافه میشه برای صاف کردن و بزرگ کردن مناسبه نه کوچیک کردن در کل تراششم تا حدی مجازه بیشتر ازون به دندون آسیب میزنه
عزیزم اگه بزرگ باشه فقط با تراش کوچیکمیشه کامپوزیت به دندون اضافه میشه برای صاف کردن و بزرگ کردن من ...
مرسی گلم💓
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
عزیزم من پارسال دندونای ۱و۲ پسرم که ابسه میکرد عفونی بود عصب کشی و پر کرد دکترش الان باز یکیش ابسه کرد وگاهی چرک ازش میاد نمیدونم دیگه چیکار کنیم ۴سالش واسه دندون دائمیش مشکل پیش نیاد ممنون که جواب میدین ببخشید استارتر
برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
عزیزم من پارسال دندونای ۱و۲ پسرم که ابسه میکرد عفونی بود عصب کشی و پر کرد دکترش الان باز یکیش ابسه ک ...
عزیزم من دندون شیری که آبسه کنه رو صد در صد میکشم چون آبسه دندون شیری میتونه مینای دندون دائمی رو خراب کنه وقتی دندون دائمی در بیاد لکه های قهوه ای میفته روش اینم که دندون جلو هست به ریسکش نمی ارزه