2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  همسر من داشت تپش قلب ميگرفت ولي تير نميكشيد قلبش خداروشكر الان خيلي بهتره حتما دكتر ب ...

تپش قلبشون چجوری بود منظورتون تندتند زدنه ضربانه؟

مثلا من قلبم یهو مثل طبل میکوبه

قلب شوخی بردار نیست باید برید دکتر .حالا مشکلتون چیه؟

مشکلم تپش قلب یهوییه😞 مثل طبل یهو میکوبه ضربانشو تو گلوم احساس میکنم خیلی بده.تیر هم میکشه.یه سال پیش نوار قلب رفتم خوب بود انقد ترسوام جرات ندارم برم اکو

مشکلم تپش قلب یهوییه😞 مثل طبل یهو میکوبه ضربانشو تو گلوم احساس میکنم خیلی بده.تیر هم میکشه.یه سال پ ...

برو دکتر قرص میده موقع تپش قلب آروم میشه.قرصی مصرف میکنید یا استرس چیزیو دارید؟

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
از وقتی ازدواج کردم اینطوری شدم خیلی حرصم میدن

قرص پرو پرانول واسه تپش قلب خوبه البته حتما برو دکتر چون تپش قلبت اینجور که میگید مال اعصابتونه.اگه میتونید برید کلاس یوگا عالیه واسه استرس و اعصاب

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین