2777
2789

من تو خانواده راحت و آزادی بزرگ شدم. ولی از وقتی ازدواج کردم همسرم از بس به خیلی چیزایی که از نظر من بی معنی هستن گیر داده که با وجود اینکه خیلی دوسش دارم از دستش خسته شدم

مثلا میگه مانتو جلوباز نباشه، ازین کفش تابستونیا نمیذاره بپوشم یا کالج، جوراب حتما باید پام باشه وقتی بیرون یا جایی میخوام برم، آستین مانتو حتما باید تا مچ دستم و بلند باشه و خیلی چیزای اینجوری 

نمیدونم والا چه اشکالی داره اینا؟ 

همیشه بهش میگم بخدا کسی تا حالا کسی بخاطر اینکه مچ دستم معلوم نیست نگفته خب اینکه مچش پیدا نیست برم دنبال یکی دیگه 😐

الان دیگه این چیزا معنی نداره بخدا 

خیلی اذیت میشم از کاراش، منم دوس دارم مثل بقیه هم سن و سالام خوب لباس بپوشم، خیلی از لباسایی که دوسشون دارمو به خاطر مخالفتش نمیتونم بخرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوروزمدام باهاش دعوامیکردم که تومیخای نذاری من جوونی کنم بااینکه ته دلم میدونستم اینجوری نیس دیگه گف ...

البته ادم منطقي بوده تقريبا وگرنه خيليها با بدتر از اينش هم با ز كوتاه نميان.واقعا چرا بك نفر بايد در شخصي ترين امور نفر ديگه دخالت كنه!از ماست كه برماست.

من همسرم خيلي گير ميداد

حالا غير از لباس پوشيدن كه ديوونم كرده بود

ازاديم رو گرفته بود حق نداشتم هيجا برم،درس بخونم دانشگاه يا كاركنم....خيلي ببخشيد دور از جون همگي منم خريت كردم ترسيدم گفتم نميزاره ديگه!تسليم شدم نشستم توي خونه

ديگه جوري بود كه خونه مادربزرگم ميخواستم برم بهش دروغ ميگفتم كه رفتم خونه مامانم...

خودش نميفهميد داره چيكار ميكنه،تا اخر بعداز چندسال زندگي منفجر شدم،بلايي سر خودم اوردم كه هم خودم پشيمون بشم هم اون،كار به جدايي رسيد،گفتم ميخوام برم ولم كن،همه چيروهم ميبخشم يه سوزنم نميخوام ازت داشته باشم جلو چشمم

بعداز يه عالمه وقت كه طول كشيد پشيمون شد،اشتي كرديم

حالا ميگه برو درس بخون برو كار كن ...ولي من حوصلشو ندارم الان توي ٣٦ سالگي ديگه نميخوام