سلام دوستان باوجود اینکه بیشتر از یک ماه درمان رو شروع کردم و قرص متفورمین میخورم و رژیم هم دارم و شیرینی اصلا نمیخورم اما بازم رو قسمت چونه ام جوش میزنه و لک هاشون میمیونه واقعا کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم شما راهی ندارین این جوش ها برن اصلا صورتم خیلی زشت شده بدون کرم زدن نمیتونم جایی برم خجالت میکشم
ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....
منم مثل شما بودم کل صورتم جوش میزد .جوش چرکی.هروقت هم دکتر میرفتم خوب میشد ولی دارو ها که میزاشتم کنار باز شروع میکرد به جوش زدن.تا اینکه دوغ کفیر خوردم بعداز یکماه کلا جوشام خوب شد.قارچ کفیر بگیر خودت دوغ کفیر درست کن یک ماه هر شب بخور نتیجه اش میبینی
عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند
منم مثل شما بودم کل صورتم جوش میزد .جوش چرکی.هروقت هم دکتر میرفتم خوب میشد ولی دارو ها که میزاشتم کن ...
عزیزم ممنون از راهنماییت دوغ کفیر از کجا تهیه کنم چون من شهرستانم و تهران نیستم البته شهر من تو زمینه دوغ و ماست معروفه..ولی نمیدونم اینجا به دوغ کفیر چی میگن
ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....
واسه من با وجود تمام نکاتی ک رعایت میکنم و شیرینیو چربی رو گذاشتم کنار تقریبا هر روز سه چهار تا دارم ...
برو طب سنتی
هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم
قارچ کفیر.داخل شیر میریزید فرداش میشه دوغ.قارچ از ابکش رد میکنید دوغشو میخورید دوباره همون قارچ روش شیر میریزید فرداش دوباره دوغش میخورید.تو نت یا اینستگرام سرچ کنید فروشنده هاش زیاد هستن.شرایط درست کردنش هم بپرسید چون خیلی مهمه.قارج ها نباید به فلز برخورد کنند یا با اب شهری نباید شسته بشند و ...
عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند