2777
2789
عنوان

کیا زایمان طبیعی خوبی داشتن بیان تعریف کنن ترسم بریزه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4522 بازدید | 49 پست

من آخراش پیاده رویو شروع کردم. هفته ۳۸ زایمان کردم. بااینکه بچه اولم بود، خیلی زایمانم خوب و راحت بود، از قبلش نه فکرای منفی کردم. نه به دردش فکر کردم. ان شاالله شماهم زایمان خوب و راحتی داشته باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آمپول فشار گرفتم مشکلی ام نداره

ولی به نفعته که ذهنتو آماده کنی واسه هر چیزی

فیلمای زایمان طبیعی دانلود کن ببین

باید بفهمی قراره چی بشه که بهتر بتونی کنار بیای

یکی از عوامل موفقیت من و آرامش زیاد من حتی روز زایمان این بود که چند ماه به زایمانم تو همون اتاقی که زایمان کردم کلاسهای آمادگی زایمان رفتم

درست زمانی که ناامید میشوی 
چ قشنگ ... اینکه جفتتون تلاش کردین و میگم....  

قطعا همینه

باید نیمه پر لیوانو ببینی

بدونی که درسته تو داری درد میکشی

ولی جیگر گوشتم‌ تو کانال زایمانو یه جای تنگه 

فقط بخاطر اینکه به تو برسه

اون لحظه ایی که بچه به صورت طبیعی میاد بیرون انگار تو قوی ترین مادر رو زمینی که با هیچ حسی قابل مقایسه نیست

بگما بیمارستان دولتی بدون آمپول زور ،یه ساعته زایمان کردم آی حال کردما ،ایشالا زایمان شما هم مثل من ...

خدا از دهنت بشنوه خسته شدم بقران ..... انگار قراره  اعداکم کنن ولی نگفتن بهم چ موقعیه.... همیشه نگرانم همیشه منتظر درد وحشتناک

عزیزم فقط از پرستار بخاه ک ساعت تو اتاقت رو برداره همین ساعت ک باشه خیلی سخت میگذره منکه جونم بالا ...

من ک میرم بیمارستان دولتی فکر نکنم ب حرف من ساعتو بردارن 😢😢😢دعوام نکنن خوبه

خدا از دهنت بشنوه خسته شدم بقران ..... انگار قراره  اعداکم کنن ولی نگفتن بهم چ موقعیه.... همیشه ...

اول اینکه دائم اینو به خودت بگو هر روز هزاران نفر تو کل دنیا زایمان میکنن

با انواع و اقسام ملیتها و موقیعیت ها

تو نه اولیشی نه آخریش

بعدشم درد زایمان مقدمه داره

اصلا اون طوری یهویی نیست

از الان خونت دائم تمیز باشه 

بدن خودت دائم تمیز باشه

ساک هم آماده گوشه ی اتاق

اصلا قرار نیست سوپرایز شی

من ک میرم بیمارستان دولتی فکر نکنم ب حرف من ساعتو بردارن 😢😢😢دعوام نکنن خوبه

منم دولتی بودم نگران نباش بگو بردارن توکل کن بخدا میدونم سخته ولی ب محض اینکه نینی بدنیا بیاد ارامش عجیبی پیدا میکنی