ترم توی غربالگری اول گفت ریسک سندرم داون بالاس برو سل فری نزدیک 3 تومن اونو دادم الان هفته 25 هستم هفته 19 انرمالی انجام دادم همه چی عالی بود حالا میگه باید بازم بری انرمالی یه سری هاش توی هفته 25 انجام میشه اکو قلب دادم متخصص اطفال گفت یه سوراخ بین دهلیزی است که همه بچه ها ذارن مال بچه شما 1 میل قطرش بیشتره ولی جای هیچ نگرانی نیست 99 درصد بسته میشه بعد تولد بیار چک کنم حالا دکترم میگه دوباره برو اکو به خدا تاحالا 10 ملیون هزینه کردم دیگه نمیتونم نمیدونم چی کار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تازه دکترمن همون یه بارو هم نفرستاد از ۱۸ هفته دیگه سونو نرفتم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏