2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماه اول همه اینجورن

منم از زیر پتو در میومدم غذا میخوردم دوباره میرفتم زیر پتو

ولی الان هفته19 همش دوور کارا خونمم تمیز کاری 

همین الانم داشتم تغییر دکوراسیون میدادم تو آشپزخونه  

تیکر یک سالگی گل پسرمه  لطفا ی صلوات برام بفرستین

من از غذا درست کردن متنفرم .الان منتظر شوهرمم بیاد چیزی درست کنه بخوریم

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏

من بی نهایت شاد بدون ویار و حالت تهوع عیننن قبلمم فقط دوکیلو اضافه کردم میگردم میخورم میچرخم خوابمم ریاد نیس تازه امتحانام تموم شده دوباره به هفته دیگ انتخاب واحده تابستونه میخوام ۸ واحددبردارم و بخوونم

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم

منم ۲۳ هفتمه هم تنبلم هم بی حال کلا تو این مدت ۳و۴ بار اشپزی کردم یا مهمونم یا حاضری خوردم اشتهام تازگیا خوب شده اما کلا دمرم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

من هفته دهم دیگه دارم روانی میشم. واقعا کاسه چکنم دستم گرفتم. تهوع و خستگی شدید. تا تو تختم خوبم وای به وقتی که بیام از تخت بیرون. پوستم کنده شد . امیدوارم سه ماهه دوم بهترباشه. دارم با فلاکت روزامو. میگذرونم. مثلا باید. بهترین روزای زندگیم باشه!☹️☹️☹️دمیترونم جواب نمیده حتی.😕😕

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
من بی نهایت شاد بدون ویار و حالت تهوع عیننن قبلمم فقط دوکیلو اضافه کردم میگردم میخورم میچرخم خوابمم ...

عزیزم اگه تیکرت درسته که باید بگم منم اولش اینطور بودم و خوشحااااال بعدش ک نگم برات

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

تا دو هفته پیش سرحال بودم خیلی. الان دو هفته هست بد جور بی حالم

من اونقدر میخوابیدم.صبح حتی ۱۱ هم بیدار میشدم.اصلا به هیچ وجه نمیتونستم بیدار بشم.الان شش هم بیدار میشم.

حسابی بخواب بدن نیاز داره.

بعد ماه چهار رو درک حرکاتش دیگه مامانش نمیذاره تو بخوابی❤❤😁😁😁

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
عزیزم اگه تیکرت درسته که باید بگم منم اولش اینطور بودم و خوشحااااال بعدش ک نگم برات

چرا اخه میگن از ۸ هفته شروع میشه دیگ پس میگن اولاش فقط حالت تهوع داری حب من ۱۱ هفتم

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم
من از غذا درست کردن متنفرم .الان منتظر شوهرمم بیاد چیزی درست کنه بخوریم

من هفته ۲۳ تازه خوب شدم از غذا درست کردن و ظرف شستن و یخچال متنفر بودم

من هفته ۲۳ تازه خوب شدم از غذا درست کردن و ظرف شستن و یخچال متنفر بودم

منم انجوریم اصلا دوست ندارم برم آشپز خونه😩آرزومه یکی یه قابلمه غذا از بیرون برام بیاره.همیشه میرم خونه مامانم ولی دیگه خودمم روم نمیشه

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
چرا اخه میگن از ۸ هفته شروع میشه دیگ پس میگن اولاش فقط حالت تهوع داری حب من ۱۱ هفتم

اها خداروشکر پس شما بنده برگزیده خدایی  

منم انجوریم اصلا دوست ندارم برم آشپز خونه😩آرزومه یکی یه قابلمه غذا از بیرون برام بیاره.همیشه میرم خ ...

اره واقا درکت میکنم منم میرفتم خونه مامانم یامادرشوهرم  تازه هر غذایی هم نمیتونستم بخورم فقط بالا میاوردم حالا بهترم اما صبح ها همچنان بالا میارم