2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضربان قلب هرسری عوض میشه تعدادش ملاک نیست 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
هیچ ربطی به ضربان نداره ضربان قلب پسر منم 157 بود

عزیزم بیشتر علائم هاتون چی بود چه حالت هایی دارین شکمتون از چند ماهگی مشخص شد،ببخشید این قد سوال پرسیدم😁😁

عزیزم بیشتر علائم هاتون چی بود چه حالت هایی دارین شکمتون از چند ماهگی مشخص شد،ببخشید این قد سوال پرس ...

خواهش میکنم عزیزم

من اصلا حالت تهوع نداشتم

فقط ی وقتایی سوزش معده داشتم

دستام خیلی خشک شده بود

پاهام تا مچ سرد بود

چون اصلا پهلو نداشتم از 4 ماهگی شکمم مشخص شد

خدایا من نی نی سالم میخوام  ************ خدایا دل هیچ مادری رو نشکن ازت خواهش میکنم.
خواهش میکنم عزیزم من اصلا حالت تهوع نداشتم فقط ی وقتایی سوزش معده داشتم دستام خیلی خشک شده بود پ ...

من حالت تهوعم مداوم نبود مثلا چند روزی یبار،ولی سوزش معده رو دارم تا الان هم حدو6کیلو وزن کم کردم شکم و پهلو نداشتم ولی شکم هم ندارم هنوز

نه عزیزم اون موقع فقط براتشکیل شدن رفتم و گفتن ک ضرر داره برا ان تی که رفتم صداش شنیدم

به من گفتش كه هفته ديگه بيا واسه ساك بچه سونو بشي فكر كردم شايد به همين زوديا صداي قلبش روهم بشنوم،،آخه به خانواده همسرم نگفتيم دوس داشتم صداقلبشم بشنومو بگم كه عمراً همسرم از خوشحالي بيشتر يكهفته ديگه بتونه صبر كنه😆