2821
2789
عنوان

خواهش میکنم ی لحظه بیاید مهمه

181 بازدید | 24 پست

سلام من باردارم ۴روز از وقتم گذشت شنبه وقت دکتر دارم ک پرونده تشکیل بدم میخوام خبر باردار شدنمو بذارم اینستا و ت ل گ رام ولی ی دلم میگه نذارم زود ایشالله برم سالم باشه بحق الله بعد بذارم همش درگیر این فکرم میشه شما هم کمک کنید نظر بدید؟از ی لحاظ ک میگم ایشالله برم سالم باشه بگم عذاب وجدان میگیرم چرا اینجوری فکر میکنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

توروخدا اين اشتباهو نكن فعلا به هيچكس نگو نذار. شوهر من انقد كه ذوق كرد رفت يه پست تو اينستا گذاشت و كل فاميلو باخبر كرد تو ٦ هفتگي بارداري بچه م دور از جون شما و ني نيت سقط شد ميدوني چقد به من سخت گذشت چون همه فهميده بودن و هي ميپرسيدن كلي گريه كردم و با شوهرم دعوا كردم واسه چي تو اينستا به همه فهموندي اون بيچاره هم كه نميدونس ميخواد اينجوري شه ولي ديگه عهد بستم ايندفعه به اميد خدا حامله شدم تا ٤ ماه به هيچكس نگم

همون فکر رو دارم ولی عذاب وجدان میگیرم چرا این فکرو میکنم دعا کن ایشالله سالم باشه

ایشالا سالمه.نگران نباش.من خودم قصد دارم اقدام کنم و  باردار شم اصلا به کسی نمی‌خوام بگم.سر بارداری پسرمم بجز خونواده خودم به بقیه چهارماهگی گفتم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
توروخدا اين اشتباهو نكن فعلا به هيچكس نگو نذار. شوهر من انقد كه ذوق كرد رفت يه پست تو اينستا گذاشت و ...

ایشالله زودی باردار بشی عاره من خانواده ها میدونن فقط خودی ها منم میگم ایشالله برم همچی خوب باشه بعد بگم توروخدا دعا کن همچی خوب باشه مشکلی پیش نیاد 

ایشالا سالمه.نگران نباش.من خودم قصد دارم اقدام کنم و  باردار شم اصلا به کسی نمی‌خوام بگم.سر بار ...

خواهرم مادرم یکی از زنداداشام خبر دارن دیشب هم شوهرم ب مادرش گفته ی تبریک نگفته 

توروخدا اين اشتباهو نكن فعلا به هيچكس نگو نذار. شوهر من انقد كه ذوق كرد رفت يه پست تو اينستا گذاشت و ...

منم سر سقط قبلیم که ۱۲ هفته بود خیلی خدا رو شکر کردم که به کسی نگفته بودم.

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
خواهرم مادرم یکی از زنداداشام خبر دارن دیشب هم شوهرم ب مادرش گفته ی تبریک نگفته 

عزیزم.مادرشوهرتو بی خیال.از بارداریت لذت ببر

ایشالله زودی باردار بشی عاره من خانواده ها میدونن فقط خودی ها منم میگم ایشالله برم همچی خوب باشه بعد ...

فدات دوست گلم ايشالله و از دعاي شما. آره عجله نكن ايشالله بذار سونوي سلامت قلب جنينو كه رفتي و صداي قلبشو شنيدي اونوقت كم كم بگو. ايشالله بارداريت سالمه استرسو از خودت دور كن. واسه منم دعا كن🙏🙏

2825
2823
2791
2779
2792