2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم پول میده ولی خب هر کس برنامه ریزی داره دیگه به اندازه میده جوری که نه من کم بیارم نه به اون فشار بیاد

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

😕 ماهی پنج ملیون حقوقش 50 ملیون ک نمیتونم بخوام ادم باید خودش عقل داشته باشه ولی اگ داشته باش هرچی بخوام میده

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی   دلتنگی بدترین حس دنیاس               گزارش زن گرامی اگه مخالفی لطفا اصن نیا تو تاپیکم دعوت نامه ک نفرستادم دوست عزیز                                  خرس مهربونم عاشقتممممم  M.......                                                 

من اگه یه روزی نامزدم میلیاردر هم باشه ترجیح میدم حد و حدود خودم رو بدونم و تقاضای بیش از حد ازش نداشته باشم..

شخصیتم این مدلیه کلا...

از بابامم هیچوقت بیش از حد پول نمیگرفتم...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

خوشبحالتون من امروز به شوهرم‌کفتم پونصد بده نداد داره ها میدونم داره ولی منم پول نیاز داشتم ماهانمم تموم کرده بودم 😢

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

خودشم هرچقدر بخواد نداره حالا به من هرچقدر میخوام بده 😒

مفلسیم خواهر پولمون کجا بود

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
چه سوالیه مگه شوهر به کائنات ثروت وصله... بانک هم هر چقدر بخای نمیده چه برسه شوهر بیچاره

اندازه توان و داراییش منظورم بود من بد حرفمو گفتم

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
همون اندازه توان منظورمه مثلا اگه سوهرت یک تومن داره تو اگه بگی ۹۰۰بده میده؟

بعد بقیه زندگیتونو قراره چجوری بگذرونه

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی   دلتنگی بدترین حس دنیاس               گزارش زن گرامی اگه مخالفی لطفا اصن نیا تو تاپیکم دعوت نامه ک نفرستادم دوست عزیز                                  خرس مهربونم عاشقتممممم  M.......