2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره منم منظورم همین بود دیگه من میدونم شوهرم داره امروز بهش گفتم پولام تموم سده پول بده گف ندارم با ...

مال منم همینه پول دادن براش مثل یه کار سخته خستم کرده بهش گفتم کاری نکن مثل خواهرت ارزوی مرگ شوهرشو کرد واسه اینکه حقوقش بهش برسه اما کلا ذاتن خسیسه شوهرم البته واسه شکم خودش و لباس خودش نه اما واسه من مثل جون کندنه بخصوص که خودمم درامد دارم همش انتطار داره خودم پول یعنی حتی اگه رو بدی میگه پول ویزیت دکترتم خودت بده بدیش اینه قبول نداره خسیس میگه اینهمه خرج میکنم میگم واسه من خرج نمیکنی واسه خونه خرج میکنی 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
بلا پولای ماهانتو چیکار کردی هنوز وسط ماه نشده ها؟😂😂😂

واقعا نمیدونم چیکاررمیکنم 🙁فقط میدونم دوتا مانتو خریدم همین دوتا رو میدونم باقیو خرج بیخود کردم ک حتی یادمم نیس 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
شاید فکر میکنه میخوای خرج الکی بکنی یا بنده خدا ب فکر که واسه بعدا پول کم نیاره

اخه من فقط خرج الکی میکنم چیز جدیدی نیس 😆نه میدونه کم نمیاره چون پول زیاد میاد به حسابش 

مال منم همینه پول دادن براش مثل یه کار سخته خستم کرده بهش گفتم کاری نکن مثل خواهرت ارزوی مرگ شوهرشو ...

چرا اینجوری ان حالا من شاغل نیستم میبودم ک منتشم نمیکشیدم 

واقعا نمیدونم چیکاررمیکنم 🙁فقط میدونم دوتا مانتو خریدم همین دوتا رو میدونم باقیو خرج بیخود کردم ک ح ...

گلللللللِ مَن دوتاچیز خوب خریدی این ماهو  پس طفلی شوهرت گناهی نداره اینده نگری کرده 

تایپ صفحه ای چنده؟

بستگی داره متن ساده باشه یا نمودار و اینا هم داشته باشین

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان
بله الحمدالله ... ولی نه غیر معمولی باشه ...تا دو سه تومن برای خرید و آرایشگاه و ...

ببخشید میشه بپرسم درآمدشون چقدره که دو سه میلیون به شما واسه آرایشگاه و خرج ماهیانتون پول میدن؟

بله الحمدالله ... ولی نه غیر معمولی باشه ...تا دو سه تومن برای خرید و آرایشگاه و ...

ببخشید میشه بپرسم درآمدشون چقدره که دو سه میلیون به شما واسه آرایشگاه و خرج ماهیانتون پول میدن؟

خواهش میکنم عزیزم مشخص نمیکنه 

یه ماه پنجاه تومن یه ماه پنج تومن ...

اصلا مشخص نیست ...بستگی به بازار کار داره ..

بازم شکر خدا 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...