بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اره منم منظورم همین بود دیگه من میدونم شوهرم داره امروز بهش گفتم پولام تموم سده پول بده گف ندارم با ...
مال منم همینه پول دادن براش مثل یه کار سخته خستم کرده بهش گفتم کاری نکن مثل خواهرت ارزوی مرگ شوهرشو کرد واسه اینکه حقوقش بهش برسه اما کلا ذاتن خسیسه شوهرم البته واسه شکم خودش و لباس خودش نه اما واسه من مثل جون کندنه بخصوص که خودمم درامد دارم همش انتطار داره خودم پول یعنی حتی اگه رو بدی میگه پول ویزیت دکترتم خودت بده بدیش اینه قبول نداره خسیس میگه اینهمه خرج میکنم میگم واسه من خرج نمیکنی واسه خونه خرج میکنی
ببخشید میشه بپرسم درآمدشون چقدره که دو سه میلیون به شما واسه آرایشگاه و خرج ماهیانتون پول میدن؟
خواهش میکنم عزیزم مشخص نمیکنه
یه ماه پنجاه تومن یه ماه پنج تومن ...
اصلا مشخص نیست ...بستگی به بازار کار داره ..
بازم شکر خدا
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...