دكتر پسرم گفته كه به شبر خوردنش نظم بدم و هر دو ساعت ٦٠ سي سي بهش شير بدم، پسرم دو ماه و نيمشه و وزنش٥٨٠٠، هر وقت از خواب بيدار ميشه گريه ميكنه و تا شير نخوره اروم نميشه، نهايت يك ساعت و نيم طاقت بياره خودمم خيلي اذيت ميشم همش در حال شير درست كردنم و خودشم دلش درد ميگيره اينجوري
شما چه جوري شير ميدين به بچه هاتون و تونستين بهش نظم بدين و ايا راهكاري داريد كه من بتونم سر ساعت بهش شير بدم
نسبت به سن و وزنش گفته ولي پسرم تقريبا هر ساعتي٤٠ تا مبخوره
بیشتر براش درست کن تا سیر شه بچه روی قوطی شیرخشک هم نگاه کنی میبینی که بچه دوماهه چه قد چند ساعت یه بار بابد شیر بخدره. حالا شما ۹۰تا درست کن به نظرم بخوره تا دو ساعت شیر میمونه ۶۰ تا کمه واسه بچه اینجوری همش گشنگی میکشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
براش مثلا ٩٠ تا درست ميكنم ٥٠ تا ميخوره ديگه نميخوره دوباره نيم ساعت بعدش گريه ش درمياد
خراب نمیشه که ۵۰ تاش و خورد خوابید ۵ دقیقه بعد تو خواب برار دهنش می خوره. بعضی بچه ها خورد خورد می خورن. اگه خونتون خیلی گرم نباشه ۱ ساعت میتونی بیرون نگه داری
لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻