2777
2789
عنوان

مامانايي كه شير خشك ميدين به فندقتون بياين لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 85 پست
نسبت به سن و وزنش گفته ولي پسرم تقريبا هر ساعتي٤٠ تا مبخوره

بیشتر براش درست کن تا سیر شه بچه روی قوطی شیرخشک هم نگاه کنی میبینی که بچه دوماهه چه قد چند ساعت یه بار بابد شیر بخدره. حالا شما ۹۰تا درست کن به نظرم بخوره تا دو ساعت شیر میمونه ۶۰ تا کمه واسه بچه اینجوری همش گشنگی میکشه 

دخترم تا آخرین بار که شیر خورد بیشتر از ۴ پیمونه نمی خورد اما پسرم هر ۳-۴ ساعت ۶ تا پیمونه می خورد. ...

براش مثلا ٩٠ تا درست ميكنم ٥٠ تا ميخوره ديگه نميخوره دوباره نيم ساعت بعدش گريه ش درمياد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش عزیزم..بزرگ میشه بچه ک عدس نمیمونه بزرگ میشه اشتهاشم تغییر میکنه بچه منم اینطوره

انقدر که شیطونه هر چی میخوره ذوب میشه 

از شش ماهگی چهار دست و پا رفت 

پایان نه ماه هم راه رفت یه جا بند نیست 

نصف شب بلند میشه نانای میکنه 

میگم بگیر بخواب شامی که خوردی جذب بشه گوشت بشه به تنت لامصب 😩

.......

بیشتر براش درست کن تا سیر شه بچه تو خود قوطی شیرخشک هم نگاه کنی میبینی که بچه دوماهه چه قد چند ساعت ...

٩٠ تا رو درست كردم نميخوره همشو ولي دوباره گريه ميكنه شيشه بديم بهش

تولد ۲۹۰۰بود  الان یک سال و پونزده روزشه ۹کیلو هست 😭😭😭

پسر من ۲۱۰۰ بود😅😅😅

الان ۱۱ ماهشه ۸ کیلو

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
براش مثلا ٩٠ تا درست ميكنم ٥٠ تا ميخوره ديگه نميخوره دوباره نيم ساعت بعدش گريه ش درمياد 

خراب نمیشه که ۵۰ تاش و خورد خوابید ۵ دقیقه بعد تو خواب برار دهنش می خوره. بعضی بچه ها خورد خورد می خورن. اگه خونتون خیلی گرم نباشه ۱ ساعت میتونی بیرون نگه داری

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خراب نمیشه که ۵۰ تاش و خورد خوابید ۵ دقیقه بعد تو خواب برار دهنش می خوره. بعضی بچه ها خورد خورد می خ ...

اينجور كه ميخوره ميخوام سر فاصله درست بخوره كامل شبرشو، اينجوري ميگن شبر قبليش هضم نميشه دل درد ميگيره