2777
2789
عنوان

مامانايي كه شير خشك ميدين به فندقتون بياين لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 85 پست
دخترم سر شیر تا الان عذاب کشیده  اوایل رفلاکس داشت ای آر بعد اگزما و حساسیت اچ آ بعد توتال کام ...

وای چ بد

منم باردار شدم بچه اولم شیر خشک نمی خورد

شیشه ک میرفت تو دهنش حالش بد میشد

خیلی اذیت شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم سر شیر تا الان عذاب کشیده  اوایل رفلاکس داشت ای آر بعد اگزما و حساسیت اچ آ بعد توتال کام ...

اگه رفلاکس داره ،حالا حالاها شیر گاو نده

دختر خواهرشوهرم رفلاکس داره الان ۲۰ ماهشه دنت یا حریره بادوم با شیر میخوره حالش بد میشه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
دلیل دوترت واسه ۶۰ سی سی هر دوساعت چیه؟خب بچه بزرگتر میشه معدشم بزرگتر میشه به نظر ۹۰ تا براش درست ک ...

نسبت به سن و وزنش گفته ولي پسرم تقريبا هر ساعتي٤٠ تا مبخوره

اگه رفلاکس داره ،حالا حالاها شیر گاو نده دختر خواهرشوهرم رفلاکس داره الان ۲۰ ماهشه دنت یا حریره باد ...

نه دنت و دسر کاسترد درست میکنم مشکلی نداره ولی شیرموز یا شیرتوت فرنگی پاستوریزه درجا اسهالش میکنه 😭😭

بچه هر کی شیرخشک بخوره تپل میشه این نخود مونده هنوز نخود که نه عدس 😪

.......

نه دنت و دسر کاسترد درست میکنم مشکلی نداره ولی شیرموز یا شیرتوت فرنگی پاستوریزه درجا اسهالش میکنه 😭 ...

ای جان 😍😍😍

پسر منم نخوده 🤗🤗🤗با این که همه چی میدم و شیرخشکم خوب میخوره ،بیشتر ژنتیکیه فکرشو نکن

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
نه دنت و دسر کاسترد درست میکنم مشکلی نداره ولی شیرموز یا شیرتوت فرنگی پاستوریزه درجا اسهالش میکنه 😭 ...

ناراحت نباش عزیزم..بزرگ میشه بچه ک عدس نمیمونه بزرگ میشه اشتهاشم تغییر میکنه بچه منم اینطوره