2777
2789

دكتر پسرم گفته كه به شبر خوردنش نظم بدم و هر دو ساعت ٦٠ سي سي بهش شير بدم، پسرم دو ماه و نيمشه و وزنش٥٨٠٠، هر وقت از خواب بيدار ميشه گريه ميكنه و تا شير نخوره اروم نميشه، نهايت يك ساعت و نيم طاقت بياره خودمم خيلي اذيت ميشم همش در حال شير درست كردنم و خودشم دلش درد ميگيره اينجوري

شما چه جوري شير ميدين به بچه هاتون و تونستين بهش نظم بدين و ايا راهكاري داريد كه من بتونم سر ساعت بهش شير بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت شیر خواست بهش بده بهداشت میگه هرچقدر ک نوزاد تقاضا کرد...دل دردش ماله نفخه بنظرم..واسه نفخش کندر تلخ و هل (کوبیده)و کمی نبات بجوشون سرد ک شد بهش بده یا با قطره چکون یا قاشق چایی خوری این از همه چی بهتره

دخترم تا آخرین بار که شیر خورد بیشتر از ۴ پیمونه نمی خورد اما پسرم هر ۳-۴ ساعت ۶ تا پیمونه می خورد. دکتر و‌ ولش کن. براش ۴ تا پیمونه درست کن بیدارشد شیر خواست بده بخوره ببین چقدر می خوره و می خوابه سری بعد که خواست بخوره همونقدر درست کن

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻
چرا؟

دخترم سر شیر تا الان عذاب کشیده 

اوایل رفلاکس داشت ای آر بعد اگزما و حساسیت اچ آ بعد توتال کامفورت حالا بعد از یک سال رسیدیم به نان 😪😪

فقط منتظرم یک سال و نیم بشه شیر پاستوریزه بدم راخت شم جونم دراومد به خدا

.......