دكتر پسرم گفته كه به شبر خوردنش نظم بدم و هر دو ساعت ٦٠ سي سي بهش شير بدم، پسرم دو ماه و نيمشه و وزنش٥٨٠٠، هر وقت از خواب بيدار ميشه گريه ميكنه و تا شير نخوره اروم نميشه، نهايت يك ساعت و نيم طاقت بياره خودمم خيلي اذيت ميشم همش در حال شير درست كردنم و خودشم دلش درد ميگيره اينجوري
شما چه جوري شير ميدين به بچه هاتون و تونستين بهش نظم بدين و ايا راهكاري داريد كه من بتونم سر ساعت بهش شير بدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هروقت شیر خواست بهش بده بهداشت میگه هرچقدر ک نوزاد تقاضا کرد...دل دردش ماله نفخه بنظرم..واسه نفخش کندر تلخ و هل (کوبیده)و کمی نبات بجوشون سرد ک شد بهش بده یا با قطره چکون یا قاشق چایی خوری این از همه چی بهتره
دخترم تا آخرین بار که شیر خورد بیشتر از ۴ پیمونه نمی خورد اما پسرم هر ۳-۴ ساعت ۶ تا پیمونه می خورد. دکتر و ولش کن. براش ۴ تا پیمونه درست کن بیدارشد شیر خواست بده بخوره ببین چقدر می خوره و می خوابه سری بعد که خواست بخوره همونقدر درست کن
لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻