2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب برا دوقلویی تهران

905 بازدید | 13 پست

خواهش میکنم یه دکتر خوب تو تهران بهم معرفی کنید میخوام برا دو قلویی برم پیشش.اگه کسی خودش یا فامیلشون تجربه داشتن بهم معرفی کنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تو خانواده پدریم عمم داره.عموم هم داره.

ژن دوقلویی به خانواده مادری میره نه پدری هیچ روش قطعی دارویی هم وجود نداره که حتما ادم دوقلو باردار بشه فقط بعضی از داروها احتمال دوقلوزایی رو بالا میبره فقط میتونید با روش های کمک باروری مطمن شید که میتونید دوقلو داشته باشید مثل ivf و این جور روش ها

ژن دوقلویی به خانواده مادری میره نه پدری هیچ روش قطعی دارویی هم وجود نداره که حتما ادم دوقلو باردار ...

اره عزیزم میدونم دارو هم یه مقدار احتمال میده ولی نمیخوام خودسر بخورم میخوام زیر نظر دکتر بخورم ولی دکتر پیدا نمیکنم در زمینه دوقلو کار کنه گلم.

کمک کار دارم عزیزم دوست دارم دوتا نی نیم با هم بیارم به خصوص دوقلو واقعا دوس دارم.

عزیزم امیدوارم هر چی خیره برات پیش بیاد منم دوقلو دوست دارم فکر کنم بری پیش دکتر بگی دارو برای تقویت و تحریک تخمدان میخوام بهت بده شنیدم بادکش هم خوبه

عزیزم امیدوارم هر چی خیره برات پیش بیاد منم دوقلو دوست دارم فکر کنم بری پیش دکتر بگی دارو برای تقویت ...

اره این مدت خیلی سرچ کردم خیلیا با کلومفین دوقلو باردار شدن ولی پستاشون مال چند سال پیشه به هر کدوم پیام دادم نبودن ج بدن ببینم پیش کدوم دکتر رفتن ای کاش یه دکتر خوب پیدا کنم.