2777
2789
عنوان

کسانی که همسر آزو اسپرم دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 41 پست
بعید میدونم آخه چندین سال تو ابن سینا و رویان رفت و امد تا خسته شد. الانم داره افسرده میشه طفلی

فکر کنم نمونه اسپرم رو همون جا میگیرن و قبلشم تو آزمایشات مشخصه وضعیت اسپرم آقا. نداشته باشه که میفهمن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه سوال تو ذهنمه توی آی وی اسپرم و تخمک رو بیرون ترکیب میکنن درسته؟ خب آخه از کجا میدونن اسپرم ما ...

اسپرمو نميشه راهبرد كه 

نيم ساعت بيرون بمونه ميميرن 

ولي يكي يادمه همينجا مي گفت شوهرخواهرشو برده كه وقتي شوهرش خوايت نمونه بده اون به جاش بده 

اخه شوهرش اسپرم نداشت 

نميدونم موفق شدن بانه

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
بعید میدونم آخه چندین سال تو ابن سینا و رویان رفت و امد تا خسته شد. الانم داره افسرده میشه طفلی

بببن ابن خانومي كه تگ كردم نميدونم چرا ابي نميشه 

ولي گفت دكتر گفته بزار شماره دلالو بهت بدم اينا خودشون نخواستن 

مي خواي از خودش دقيق بپرس

مرسی عزیزم

خواهش مبكنم 

ان شالله خدا دامن همه منتظرارو سبز كنن وافعا انتظار طاقت فرساس ادمو نابود ميكنه 😔

یکی میگفت باید از شوهرش طلاق بگیره بعد بره با اون اهدا کننده صیغه کنه. بعد دوباره طلاق بعد ازدواج با شوهر حالا راست و دروغشو نمیدونم.بابا بخاطر یه اسپرم این بازیا رو واسه چی در میارید

اسپرمو نميشه راهبرد كه  نيم ساعت بيرون بمونه ميميرن  ولي يكي يادمه همينجا مي گفت شوهرخوا ...

همون اسپرم تا نیم ساعت میمونه.حالا تو بیمارستان اگه بشه یکی رو برد خوبه.منم شنیدم یکی اینکارو کرد

یکی میگفت باید از شوهرش طلاق بگیره بعد بره با اون اهدا کننده صیغه کنه. بعد دوباره طلاق بعد ازدواج با ...

به نظر من كه ابنا همش حرف مفته 

من نمبدونم اين قوانينو از كجاشون در ميارن