2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عریزم تو پر خوبه بددنیست اما شکم شل و اویزون دیگه خوش اومدن نداره که 

معلومه..منم منظورم تپل بود..وگرنه بچه کوچیکم خوشش نمیادازشکم 

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
من بهش میگم... بعضی وقتا وقت نمیکنه بره باشگاه شکم میاره خیلی بهش میگم قلمبه کی بودی تو😍😍

گفت شوهر بگه نه شما ب شوهر بگی. اگه مردا زبوتی ب این نرمی داشتن دنیا گلستان بود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من کلا وزنم نرماله حتی یکم کمتر

ولی از اینام ک توپرم، از وزن خودم بیشتر نشون میدم

بعضی وقتا موقع غذا ک تند تند بخورم و تعریف کنم نامزدم اصولا ب شوخی تیکه‌های مختلف  میندازه و اخرشم قربون صدقه میره😂😂

البته کلا تپلی بودن رو ب لاغری ترجیح میده

منم همیشه اخرش میگم مراقب خودت باش گرسنم شه تو روهم میخورما

هیچوقت ناراحت نمیشم چپن بنظرم چاقی ایراد نیست

یادم تورو فراموش..
گفت شوهر بگه نه شما ب شوهر بگی. اگه مردا زبوتی ب این نرمی داشتن دنیا گلستان بود

والا همه مردا هم انقد که مردای نی نی سایتی عجیب عربین عجیب و بددهن نیستن

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

اگه اینبار گفت بگو وااا من به این تپلی و نازیییی دلت میاد اینجوری بگی 😍 بعدشم بهش بخند همین هیییییچ موقع جبهه نگیر یا جوابشو بد نده که جواب معکوس میگیری

میشه واسه سلامتی نینیم صلوات بفرستی