2777
2789

من یکو نیم کیلو چاق شدم ـ.علاوه بر اینکه توپرو تپلم هستم چپ میره راست میاد .میگه ژوووووون اییییییی فدات شم 😕😕😕😕

پس چرا شوهر من خوشش میاد آخه واقعن میگما.

میگم میخوام لاغر شم میگه غلط کردی 😑😑😑

اگه اینبار گفت بگو وااا من به این تپلی و نازیییی دلت میاد اینجوری بگی 😍 بعدشم بهش بخند همین هیییییچ ...

اگه خودش خوب بود هيكلش حرفي نداشتم ولي خودش هزار عيب و ايراد دارع كه اصلا به روش نميارم ولي اون به روم مياره عيبامو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم قدم 169 وزنم 68 هست منتهادشوهرم جوری میگهه چاق شدی خیلی، احساس میکنم فیل شدم موقع شیرینی شوکولات خوردن هم دایم گیر میده...خیلیییبی رو مخه کلا ...منم تصمیم گرفتم 60 بشم که انقدر اذیتم نکنه.

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
اگه خودش خوب بود هيكلش حرفي نداشتم ولي خودش هزار عيب و ايراد دارع كه اصلا به روش نميارم ولي اون به ر ...

اصلا اين اينستا اين مردا رو پر توقع كرده به خدا همه عكس ميزارن از خودشون بهترين زاويه و هيكل بعد مردا بارخودشون ميگن فقط زنه من بدهيكله حتما😂😂

اگه خودش خوب بود هيكلش حرفي نداشتم ولي خودش هزار عيب و ايراد دارع كه اصلا به روش نميارم ولي اون به ر ...

اشکال نداره عزیزم توام اصلا به روش نیاز ایراداشو اگر هم اون به تو گفت با زبون نرم جوابشو بده واقعا جواب میگیری این یه نوع با پنبه سر بریدنه😅😅😅

میشه واسه سلامتی نینیم صلوات بفرستی