2777
2789

سلام دوستان ما با خونواده همسرم شریکیم پدرشوهرم  سوپر مارکت داره چند وقت پیش مادرشوهرم برام تخم مرغ اورده بود خیلی   البته چون همسرم بیرون از شهر بود خیلی تعجب نکردم بعد دیدم تاریخ گذشته اند به همسرم گفتم و ریختمشون دور باز دیروز همین کارو کرد من باید چطوری بهش بگم ک از رفتارش بدم اومده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب قشنگ بگو اینها تاریخ گذشتس من مصرف نمیکنم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بگو راستی مادر جون تخم مرغا تاریخ نداشتن،گفتم مامان حواسش نبوده تاریخ ها را نگاه نکرده آورده،شوهرم گفت بریز برن.خودتونم حواستون باشه نخورید مسموم میشید خدایی نکرده

خدایا شکرت   

بگو اینا تاریخ نداره مرسی ببر واسه یکی دیگه

البته من باشم باهاش کیک میپزم 😆😆😆😆😆😆😆

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

با لحن خیلی عادی که انگار نگران اونایی بگو من تاریخاش رو نگاه کردم گذشته بودن،گفتم بگم بهتون اگه  از اینا دارید نخورید یوقت خطرناک نباشه

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

اگه بچه كوچيك داري

بگو اومدم براي بچه درست كنم يهو ديدم تاريخ گذشتست اگه ب بچم ميدادم خدا مرگم بده خطر از بيخ گوشمون رد شدي ديدي مادر جووووووووون

اگه هم نداري بگو واي يكيش از دستم شكست انقدر بوي بد داد نگاه كردم تاريخ گذشته بود تروخدا مراقب باشيد شماهم ازشون هر استفاده اي كنيد جز خوردن