2777
2789

من دخترخاله السام و مشکل دارم چن هفته س ازدواج کردم دو روزه اومدم تو خونه خودم و دیروز برای زفاف اقدام کردیم و همسرم بکارتمو برداشت ولی دخول نداشتیم امروز هرکاری کرد دخول انجام نشد شنیدم واژینیسموس ترس و اضطراب از رابطه ست ک باعث انقباض میشه ولی من ترسی نداشتم همش حس میکنم بخاطر استفاده نکردن از روان کننده یا بخاطر اولین تجربه ست ک هنوز عادت نکردم و باید بیشتر تلاش کرد نظراتتون رو بگید نمیخام تو زندگیم ب مشکل بخورم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید ب خودت تلقین کردی ک باید روان کننده باشه... باید همسرت هواتو داشته باشه کم کم صورت بگیره یا چند روزی بهت فرصت بده سر ی فرصت خوب ک هردو خواستارین صورت بگیره

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

سلام من ماما هستم کاملا عادیه عجله نکنید

من خودم بعد از ۳ ماه تونستم تا قبلش هرچی تلاش میکردیم اصلا نمیشد دخول صورت نمیگرفت انگار پاهام قفل بود

دلارامي كه داري دل بر او بند/دگر چشم از همه عالم فرو بند

ما مَبنا را بر این میگیریم که دختر خاله ای و داری راست میگی و ...

چند روز استراحت بده  ترمیم شی بعد دوباره استارت بزنید😊

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

اولش همینطوره.عضلات داخل واژن تا بیان عادت کنن به رابطه یکم طول میکشه.اگه تحریک بشی به قدر کافی ، درد به همون میزان کاهش پیدا میکنه .کم کم تجربه میکنی که چیکار کنی بهتر میشه.

تا دو سه بار اول به سختی امکان دخول هست تا کاملا بکارت پاره بشه یکمم درد داره

ولی بعدش راحت دخول صورت میگیره

نگران نباش فقط به اقات انرژی بده موقع دخول کمرش رو نوازش کن و...خودت دیگه بلدی 😉

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا دو سه بار اول به سختی امکان دخول هست تا کاملا بکارت پاره بشه یکمم درد داره

عزیزم یعنی جای نگرانی نیست؟بخاطر اولین بار بودنه؟

درضمن بکارتمو ک گرفت نشد ادامه بدیم یهو یکی اومد خونمون😂 استپ کردیم