2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که خیلی پولدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 54 پست
ما خونه نداریم اما یه خونه سطح تقریبا خوب رهن کامل کردیم و ماشین داریم الان پسرم توی رفاهه کامله وسو ...

منم خیلی رو رفاه و امکانات بچه حساسم

هنوز بچم‌به دنیا نیومده دلم میخواد هرچیزی که میخرم براش بهترین باشه

و بچه هرچی بزرگتر بشه خرجش بیشتر و بیشتر میشه 

من‌ترجیح میدم یکی داشته باشم ولی در رفاه کامل بزرگ بشه

من حتی از الان به فکر خونه و ماشینی هستم که تو ۱۸ سالگیش باید براش تهیه کنیم🤣اینجور آینده نگر هستم

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربط به پول نداره ما وضعمون خوبه شکرخدا ولی یه بچه داریم و تمام

چرا ربط داره شما خونه داری ویلا داری زمین داری مسلفرت های خارجی ماشینهای لوکس پس تو انتخاب میکنی چندتا بچه داشته باشی هرچی دوست داشته باشی چه یکی چه پنج تا ولی ماها نه اجبارا یکی حتی اگه خیلی دلشون یه خانواده چهار یا پنج نفره بخواد.نمیگم نمیتونیم خونه بخریم چرا میتونیم اما زود زودش ده سال دیگه که خیلی دیره

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
سلام بچه دوم مثل کرایه برگشت آژانسه نصف قیمته.جمله گهر بار از خودمه خیلی از لباسهاو اسباب بازی کالس ...

بچه ی دوم بدبخت گناهش چیه که باید وسیله های دست دوم استفاده کنه؟

من باشم هرگز اینکارو نمیکنم

مشکلات پولدارا با مشکلات بی پولا هیچ فرقی نداره بلکه مشکلات بی پولا بیشتر و بدتره مثلا میگن دوست د ...

عزیزم 

این منظورم نیست 

پدربزرگ من فوق العاده قروتمند بود اخرش سرطان گرف با زجر مرد 

یکی از خاله هام در حدی پولداره ک پنج تا از بهترین ماشینای دنیااااا تو پارکینگشه و اصلا ایرانم نیست اما رماتیسم داره و ی پسر نخاله ک سه تا دخترو حامله کرد بی ابرو شدو الانم معتاد خراب و باعث افسردگی خالم اینا شده 

اون یکی خالم دگ بیشتر از همه ابنا پول داره اما شوهر جانش بچه دار نمیشه فک کن!!!! داغ رو دلشونه ک همه پولاشون میرسه ب کسی ک اصلا رابطه خونی با اینا نداره

منم خیلی رو رفاه و امکانات بچه حساسم هنوز بچم‌به دنیا نیومده دلم میخواد هرچیزی که میخرم براش بهترین ...

اگع همه چیرو شما براش آماده کنی بچت بدون تلاش و بدون انگیزه میشه. هر ادمی یاید تو زندگیش تلاش کنه و یه چیزایی رو خودش به دست بیاره حتی میگن اسباب بازیم به طور کامل برای بچه نخرید

من دو تا بچه دارم غیر یه ماشین و خونه هیچی نداریم حقوق شوهرم آخر برج تموم میشه و پس اندازی هم نداریم ولی بازم راضی ام بچه یکی خوب نیست اگه شرایطش رو داشتم یکی دیگه هم میاوردم

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬

ما سه تا خونه داريم، خانواده هامونم وضعشون خوبه ولي هنوز جرئت نكرده ايم بچه دار شيم. من از بچه مي ترسم. هم دوس دارم هم مي ترسم.

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي
عزیزم  این منظورم نیست  پدربزرگ من فوق العاده قروتمند بود اخرش سرطان گرف با زجر مرد  ...

خب تمام اینا مشکلات بی پولا هم هست

نازایی برای کسی که بی پوله بدتره یا کسی که پولداره؟

یا مریضی های دیگه

کسی که پولداره راحت تر میتونه خودشو درمان کنه،فقط غصه بیماریشو میخوره دیگه به فکر هزینه های درمانش نیست حداقل

منم خیلی رو رفاه و امکانات بچه حساسم هنوز بچم‌به دنیا نیومده دلم میخواد هرچیزی که میخرم براش بهترین ...

نمیخوام از تغذیه و پوشاک و لوازم و تفریحات پسرم بگم اینجا ولی اگه اینارو نمیکردم الان خونه هم خریده بودیم ولی این چیزا برام مهمه کاش انقدر داشتم که اینکارارو برای بچه ی دیگمم میکردم و نگران ایندشون نبودم بابا من دوتا بجه با فاصله کم میخوام😢

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
بچه ی دوم بدبخت گناهش چیه که باید وسیله های دست دوم استفاده کنه؟ من باشم هرگز اینکارو نمیکنم

بفروشه براش نوشو بخره . برای کسیکه وضع مالی متوسط داشته باشه خوبه ضمن اینکه معمولا خیلی از وسایل بچه اول کاملا نو هست. خصوصا کسایی که رسم سیسمونی دارن و زیادی میگیرن. 

اگع همه چیرو شما براش آماده کنی بچت بدون تلاش و بدون انگیزه میشه. هر ادمی یاید تو زندگیش تلاش کنه و ...

خونه و ماشین که همه چیز نیست

امکانات ابتداییه به نظرم

دیگه خودش باید تلاش کنه تا بهترشو تهیه کنه

بفروشه براش نوشو بخره . برای کسیکه وضع مالی متوسط داشته باشه خوبه ضمن اینکه معمولا خیلی از وسایل بچه ...

بله میتونه بفروشه نو بخره

دلم برای بچه دومای اینجوری میسوزه که از وسایل خواهر برادرای بزرگترشون استفاده میکنن

نمیخوام از تغذیه و پوشاک و لوازم و تفریحات پسرم بگم اینجا ولی اگه اینارو نمیکردم الان خونه هم خریده ...

ولی من دوست ندارم ،یدونه بسه به نظرم

با اینکه اوضاع مالمیونم معمولیه ولی دو تا نمیخوام