2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که خیلی پولدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌دونم حرفم شبیه شعاره ولی عزیزم بعضیا همه چیز دارن آرامش درون ندارن .. تن سلامت ندارن .. از پول و چیزایی که دارن نمیتونن استفاده کنن... 

بعدشم درسته پدر و مادر باید به فکر آینده ی بچه باشن اما هر بچه ای با خودش خیر و برکت میاره .. 

زندگی هیچ کس بی مشکل نیست  از زندگیتو همین ک داری لذت ببر بیخیال مگه ادم چقد عمر میکنه  ...

مشکلات پولدارا با مشکلات بی پولا هیچ فرقی نداره

بلکه مشکلات بی پولا بیشتر و بدتره

مثلا میگن دوست داشتی پولدار باشی ولی بچه مریض داشته باشی

انگار فقط ممکنه این مشکل برای پولدارا اتفاق بیفته

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

ای کاش من خونه داشتم و بچم  انقد بخاطر آبجی یا داداش گریه نمیکرد و التماس منو باباش 

عاااااااااااشقتم خدای خوشگلم                             بابت زندگی قشنگی ک بهم دادی                                             عااااااااااااااشقتم  

ما خونه نداریم اما یه خونه سطح تقریبا خوب رهن کامل کردیم و ماشین داریم الان پسرم توی رفاهه کامله وسواس خاصی به امکاناتش دارم خودمم تامین مالیم ولی میترسم شرایط اینجور نمونه میترسم از پسرم بخوام بزنم برای بچه ی دوم کاش خونه داشتیم حداقل

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
نه بخدا بهش إيمان داشته باشي واقعيت داره چون بارها و بارها ديدم و شنيدم 

دايي من وضع مالي خوبي نداشت در حد صفر بود فقط يه ماشين داغون داشت از موقعي كه خدا بهش يه فرزند داده وضعش از اين رو به اون رو شد تا جايي كه رفت يه جا زمين خريد 

سلام بچه دوم مثل کرایه برگشت آژانسه نصف قیمته.جمله گهر بار از خودمه

خیلی از لباسهاو اسباب بازی کالسکه دوچرخه سرویس خواب  و... بچه اول رو داری براش 

خیلی تجربه داری که خودش یه دارایی محسوب میشه

خیلیا یه بچه دارن که دائم تنهاست مجبورا کلاس مختلف بزارن تنهاییش پرشه ولی اگه دوتا باشه باهمن

میمونه هزینه تحصیل و دوران نوجوانی که به هرحال هرآنکس که دندان دهد نان دهد توکل بر خداو تلاش خودتون رو داشته باشید جورمیشه‌

ما خونه نداریم اما یه خونه سطح تقریبا خوب رهن کامل کردیم و ماشین داریم الان پسرم توی رفاهه کامله وسو ...

دقیقا منم مث شمام

رفاهمون خوبه خداروشکر

ماشین داریم

خونمون رهنیه

ولی میدونم نمیشه با این اوضاع دوتا بچه رو اینجوری ک بچم  تورفاهه تامین کرد

عاااااااااااشقتم خدای خوشگلم                             بابت زندگی قشنگی ک بهم دادی                                             عااااااااااااااشقتم  
اسی درآمد ماهانتون چقدرِ؟

نسبت به شرایط مالی مردم کشور و حقوقا بالاس نمیگم چقدره اما متغیره و جمع نمیشه حداقل یه خونه بخریم شوهر ولخرجی دارم خودمم ولخرجم

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟