2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که خیلی پولدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 54 پست
بله میتونه بفروشه نو بخره دلم برای بچه دومای اینجوری میسوزه که از وسایل خواهر برادرای بزرگترشون است ...

بنظر من مهم داشتن و استفاده کردنه شما راضی نمیشی یه ماشین خارجی گرون قیمت دست دو کم کارکردبرای خودت داشته باشی؟ بچه یه سه چرخه رو یه ماه استفاده میکنه میزاره کنار .البته هرکس باتوجه به شرایط مالیش تعیین میکنه چی استفاده کنه 

ولی من دوست ندارم ،یدونه بسه به نظرم با اینکه اوضاع مالمیونم معمولیه ولی دو تا نمیخوام

تو هنوز بارداری.نمیدونم میشه کامنتام توی تاپیک های تک فرزندی رو بخونی یا نه من موافق صد در صدش بودم اما حالا میبینم چقدر پسرم تنهاس چقدر تو خونه با اینهمه امکانات که برای بچه های دیگه رویاس بازم احساس تنهایی میکنه دلش میخواد با یکی مدام بازی کنه حرف بزنه یکی غیر از من و پدرش که بزرگسالیم

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من دوست ندارم ،یدونه بسه به نظرم با اینکه اوضاع مالمیونم معمولیه ولی دو تا نمیخوام

کاش بعدها نظر بچه هم همین باشه

خیلی از بچه ها آرزو و حسرت زندگیشون آبجی داداشه و پدر مادرا وقتی متوجه عمق رنج بچه هاشون میشن که از سن باروری گذشتن

من برای پسرم کم نذاشتم همه مثال میزنن همیشه.حتی قلعه بادی دوست داشت برلش یه کوچیک گرفتیم توی حیاط گذاشتیم دوچرخه سه چرخه چهارچرخه ماشین و موتور شارژی بهترینش یه اتاق اسباب بازی و هر هفته لباس نو هرچند مارک نیست اما خیلی میخرم.هرشب پارک هفته ای یکبارشهربازی وو و و

ولی حسرت خواهر و برادر داره نمیخوام اینارو گم کنم برای بچه ی بعدیم همیشه گفتم تک فرزندی رو خودمون خواستیم اما حرف دلم چیزدیگس

من برای پسرم کم نذاشتم همه مثال میزنن همیشه.حتی قلعه بادی دوست داشت برلش یه کوچیک گرفتیم توی حیاط گذ ...

خب پس یکی دیگه بیار حالا که هم خودت دوست داری هم پسرت،

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
کاش بعدها نظر بچه هم همین باشه خیلی از بچه ها آرزو و حسرت زندگیشون آبجی داداشه و پدر مادرا وقتی متو ...

با تماموجود حرفتونو قبول دارم اما چکار کنم اینده خودمونم معلوم نیست مگه نمیبینین؟چقدر امشب غصه دارم😔😔

خب پس یکی دیگه بیار حالا که هم خودت دوست داری هم پسرت،

ه شرایط عوض شد چی؟پشتوانه محکمی نداریم هسمرم پرورشگاهی هستش حداقل یه خونه اگه میداشتیم.کاش اینایی که انقدر به مردم میگن بچه بیارین یه امتیازی واسشون درنظر میگرفتن به وام خوب چمیدونم همینجوری میگن بزایین

ه شرایط عوض شد چی؟پشتوانه محکمی نداریم هسمرم پرورشگاهی هستش حداقل یه خونه اگه میداشتیم.کاش اینایی که ...

چند سالته؟خودتونو جمع و جور کنین یه خونه کوچیکم شده بخرین بعد بچه بیارین

اگه سنتون بالا نیست پس عجله نکنین برای بچه دوم

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
چند سالته؟خودتونو جمع و جور کنین یه خونه کوچیکم شده بخرین بعد بچه بیارین اگه سنتون بالا نیست پس عجل ...

سنم بالا نیست اما اونجوری فاصله سنی پسرم باهاش زیاد میشه دیگه همو درک نمیکنن بازیاشون با هم نیست.من 24 شوهرم 38

سنم بالا نیست اما اونجوری فاصله سنی پسرم باهاش زیاد میشه دیگه همو درک نمیکنن بازیاشون با هم نیست.من ...

سنتون زیاد نیست نگران نباشید

ان شاالله وضعتون بهترم بشه خودتونم میتونید تو خونه کار کنید بچه بزرگتر شد