2777
2789
عزیزم درد و دل کردن همیشه خوب نیس دیگران الکی جو میدن و باعث میشن مشکلاتت بنظرت بزرگتر و غیرقابل حل ...

انقدر مشاوره رفتم حل نميشه 

به هر كي ميرسم ميگم شايد يكي راه حل داشته باشه  امشب داشتم سكته ميكردم كه ثبت نام كردم تو سايت كه يه كم حرف بزنم اروم شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چيزاي بيخود بهش ميگم مسافرت ميخواييم بريم پول داري ؟ دعوا را انداخت

ببین ببخشیدا اینجور افراد ضعیفن نمیتونن بدون دعوا کاری رو پیش ببرن. تو باید قویش کنی 

بهش شخصیت بده بزار حس کنه ازش خیلییی راضی هستی . بجای اینکه ازش مسافرت بخوای همین تفریحای کوچیک که میرین رو بزرگ کن و ازش تشکر کن بگو خیلی باهاش بهت خوش میگذره و تشکر کن که برات وقت میزاره.

مردا اینجورین کم کم باورشون میشه که قدرت دارن و مورد اعتماد همسرشون هستن و دیگه بچه ننه بازی در نمیارن.

متاسفانه ۹۰ درصد ماجرا تقصیر ماماناییه که پسرشونو لوس بار میارن

موفق باشی عزیزم

خدارو شکر
دقيقا  شوهرم بيكاره باباش با خرج خودش داره مارو ميبره  منم دوس ندارم اونجا بگم ١٠ تومن ا ...

کنسل کنی بهتره چون منم مث تو بودم تو مسافرت شوهرم همش تو ...مامانش بود بخدا زهرم شد انگار باهم زن و شوهر بودن البته نمیدونم که شوهر شما مامانی هست یا نه

ببین ببخشیدا اینجور افراد ضعیفن نمیتونن بدون دعوا کاری رو پیش ببرن. تو باید قویش کنی  بهش شخصی ...

مرسي ولي واقعا من ازش نميخوام مسافرت خودش برنامه چيده 

٤ماهه عروسي كرديم دو بار  منو زده 

عين دوبارشم مامانش انتريكش كرد

کنسل کنی بهتره چون منم مث تو بودم تو مسافرت شوهرم همش تو ...مامانش بود بخدا زهرم شد انگار باهم زن و ...

ميدوني مامانش دوست داره غروره منو بشكنه كه من برم بگم پول بده فلان كارو كنم ولي من نميتونم 

اگه هم كنسل كنم يه آشوب را ميوفته

مرسي ولي واقعا من ازش نميخوام مسافرت خودش برنامه چيده  ٤ماهه عروسي كرديم دو بار  منو زده& ...

من شرایطتت رو درک میکنم زندگی با ادمی که نمیفهمه خیلی سخته اینکه نمیدونی چرا بحث راه میندازه اینکه نتونی یه درد و دل ساده کنی با شوهرت اینکه همیشه مراقب باشی چیزی بهش بربخوره... همه ی اینا ادمو خسته میکنه و هیچوقت هم درست نمیشه

باید کاری کنی شوهرت شخصیت پیدا کنه با مشاور مشورت کن ببین چیکار میشه کرد که مردت مرد بشه . 

درضمن تاجایی که میتونی خودتو به خانوادش نزدیک کن و بزار باور کنه مادرشو دوس داری و برات عزیزه . میدونم سخته ها ولی واقعا جواب میده

خدارو شکر
من شرایطتت رو درک میکنم زندگی با ادمی که نمیفهمه خیلی سخته اینکه نمیدونی چرا بحث راه میندازه اینکه ن ...

چيزايي كه گفتي دقيقا شوهر منه دقيقا 

آدم نفهميه هم خودش هم خونوادش ولي مشكل اينجاس كه دوسش دارم 

ميگم تا دلت بخواد مشاوره رفتم تو اين ٤سال به حرف. مشاورم گوش نميكنه 

همه هم ميگن بايد زوج درماني بشين

خب من كه نگفتم بريم مسافرت  خودش با مامانش اينا گفتن بريم  منم گفتم پول داري اونجا خرج ك ...

اهان پس حق با تو بوده 

یکم روش کار کن بهتر شه یا با هم برین مشاوره 

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
مامانشدوس داره بگه پسرم هنوز به من نیاز داره و هنوزم پسر ماست

آخه مسكل اينجاس داداش بزرگش بعد ٢٠سال با ٢تا بچه هنوز از مامانش پول ميگيره 

با خودم عهد بستم اگه يه سال بشه و وضيعت اينجوري جدا شم