2777
2789
چيزايي كه گفتي دقيقا شوهر منه دقيقا  آدم نفهميه هم خودش هم خونوادش ولي مشكل اينجاس كه دوسش دار ...

تو یه نفره هم میتونی شرایطو بهتر کنی توکلت به خدا باشه. حالا که دوسش داری پس به یه چیز دیگه هم حواست باشه. خیلی محبت نکنی بهش

بزار تشنه ی محبتت باشه نه اینکه دلشو بزنه. وقتی مطمئن باشه که با این اخلاق بد بازم دوسش داری خب با خودش میگه چه کاریه خودمو درست کنم

خدارو شکر
آخه مسكل اينجاس داداش بزرگش بعد ٢٠سال با ٢تا بچه هنوز از مامانش پول ميگيره  با خودم عهد بستم ا ...

منم شوهرم از مامانش پول میگیره حتی ماشین و خونمون هم بنام مادرشه ولی ناراحت نمیشم چون وظیفشونه بنظرم

البته منت هم نمیزارن

شوهرت چیکاره ست؟

خدارو شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه نفره هم میتونی شرایطو بهتر کنی توکلت به خدا باشه. حالا که دوسش داری پس به یه چیز دیگه هم حواست ...

كاملا درسته ولي بعضي موقع ها نميتونم اينم ميدونه دوسش دارم اذيت ميكنه

منم شوهرم از مامانش پول میگیره حتی ماشین و خونمون هم بنام مادرشه ولی ناراحت نمیشم چون وظیفشونه بنظرم ...

مهندس ناظر سد اميركبير بود 

مامانش انقد گفر اينجا خوب نيس كار دولتيو ول كرد اومد بيرون 

كارشناسي ارشد مكانيك داره ولي بيكاره

كاملا درسته ولي بعضي موقع ها نميتونم اينم ميدونه دوسش دارم اذيت ميكنه

من شرایط تورو داشتم حتی خیلی بدتر اخرهم جداشدم ولی دیگه علاقه ای نداشتم بهش. اگه دوسش داشتم بازم تلاش میکردم

جالبه وقتی فهمید دوسش ندارم تازه بامحبت شد و کسی که هرروز حرف از جدایی میزد به پام افتاده بود که منصرف شم از جدایی

میگفت هیچوقت بهش جدی نگفته بودم اصلاح شه.

البته منم سنم کم بود ۱۹ سالم بود اون موقع

خدارو شکر
به نظر خودم تنبله ولي خودش ميگه نه بذار كار گيرم بياد 

ببین اینم یه نشونه ی دیگه که تخریبش میکنی . برعکس تو باید بهش شخصیت بدی که بیاد تو تیم تو وگرنه مامانش ازش تعریف میکنه و اونم همچنان بچه ننه باقی میمونه

خدارو شکر
اره الان ۲۳ام خداروشکر خیلی راضیم از همسرم 

منم ٢٣سالمه 

قهر ميكرد دوران عقد٦ماه ميزاشت ميرفت 

همه ميگفتن جدا شو بخت دوم بهتره😂

عروسي كردم همه تعجب كردن كه چرا؟

خب من كه نگفتم بريم مسافرت  خودش با مامانش اينا گفتن بريم  منم گفتم پول داري اونجا خرج ك ...

اتفاقا این یه مشکل خیلی بزرگه 

من نمیدونم کدوم مشاوری به شما گفته با یک ادم بیکار و غیرمستقل باید وارد زندگی مشترک بشین ولی هرکس بوده راهنمایی خوبی نکرده 

وابستگی مالی و منزل مشترک ریشه مشکلات بزرگی میتونه باشه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست