2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

163 بازدید | 22 پست

سلام دوستان نینیم چند هفته دیگه دنیا میاد کدوم اسم براش قشنگتره 

درضمن علیسان ترکیبیه علی و سان هست که از نظر دستور زبان مشکلی نداره چون علی اسم علم هست و اسامی علم تو هرزبانی برن قواعد همون زبونو میپذیرن

مرسیییی از همه

تعداد رای : 14
نظرسنجی
حسام الدین(شمشیر برنده و محافظ دین)
3
21%
الیاس(خدای یکتا خدای من است)
3
21%
علیسان(کسی که مانند علی است)
8
57%
خدارو شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم سلیقه من نیست 😓

سعی کن اسم جدید امروزی بزاری ک فردا جلو دوستاش تو مدرسه خجالت نکشه حسام تنها قشنگ تر از حسام الدینه

دیررر اووومدی نخاااااا زوووود برووو 📿
هیچکدوم سلیقه من نیست 😓 سعی کن اسم جدید امروزی بزاری ک فردا جلو دوستاش تو مدرسه خجالت نکشه حسام تن ...

علیسان خیلی قشنگه 

کلا بنظرم بچه اگه درست اعتماد بنفسش شکل بگیره هیچوقت از اسمش خجالت نمیکشه مگر اسمای بیخود امروزی باشه که معنای خاصی هم ندارن غالبا

خدارو شکر
با عرض پوزش هیچکدوم قشنگ نیستن اسمای جدید و امروزی بذار

اخه اسمای امروزی هم تا وقتی نی نی های ما بزرگ بشن قدیمی و خز میشه 

من یه دوره مربی دبستان بودم تو هرکلاس کلی ستایش و هلیا و هستی و... داشتیم اصلا متنوع نبود اسماشون 

الانم که اسم اکثر نی نی های فامیلمون شده جانان و آراد و...

خدارو شکر
اخه اسمای امروزی هم تا وقتی نی نی های ما بزرگ بشن قدیمی و خز میشه  من یه دوره مربی دبستان بودم ...

بین همون اسما اگه خوب بگردی چند تا اسم تک یا حداقل اسمی ک کمتر گذاشته بشه پیدا میکنی

از بین اینایی که گفتی علیسان 

علی به تنهایی خیلی قشنگه چرا علی نمیذاری؟

شکر خدا که نام علی در اذان ماست ما شیعه ایم و عشق علی هم از آن ماست★ذکر علی عبادت مختص شیعه است این اسم اعظم است که ورد زبان ماست★با هر نفس علی شده ذکر لبم مدام این "یاعلی" همیشه رفیق لبان ماست★از "یاعلی" زبان و دهان خسته کی شود؟ اصلا زبان برای همین در دهان ماست★دنیا و آخرت به خدا نیست جز علی بغض علی جهنم و حبش جنان ماست★ما را گمان کنم ز علی آفریده اند عشقش سرشته در گل ما، بند جان ماست★ما شیعه زاده ایم، خدا را هزار شکر این شیعه زادگی شرف خاندان ماست★ما عاشق علی شده ایم و بدون شک این هم ز پاکدامنی مادران ماست★ما را چکار غیر علی را؟ فقط علی آری علی علی به خدا آب و نان ماست★پیرم که سایه اش همه دم مستدام گفت عشق علی همیشه و هر جا نشان ماست ❤❤❤فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤❤❤
از بین اینایی که گفتی علیسان  علی به تنهایی خیلی قشنگه چرا علی نمیذاری؟

همین یه ماه پیش پسرداییم بچش بدنیا اومد گذاشتن علی 

بچه هامون باهم بزرگ میشن دوس ندارم کپی هم باشه اسماشون

خدارو شکر