2777
2789
عنوان

مدرک ICDL

436 بازدید | 22 پست

سلام, مدرک ICDL رو از کجا گرفتین؟ هزینه اش چقدر شد؟ بدرد استخدامی تو جاهای خصوصی هم میخوره؟ یا فقط دولتی؟

وقتی میبینم و میشنوم با کیا می پری, میفهم دوران با من بودنت اوج پروازت بوده😁

باکلاساش۳۰۰شد

از ی اموزشگاه گرفتم ک مدرکش موردتایید فنی و حرفه ای و ارگانها بود

من برا جای دولتی میخواستم درجریان خصوصیا نیستم

ضمناسال۹۵گرفتم

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باکلاساش۳۰۰شد از ی اموزشگاه گرفتم ک مدرکش موردتایید فنی و حرفه ای و ارگانها بود من برا جای دولتی م ...

مرسی گلم

هروقت برااستخدامی نیاز شد بگیر...من کلی پول دادم بدردمم نخورد در واقع استخدام نیاز به پارتی داره و ا ...

😩😩😩

باکلاساش۳۰۰شد از ی اموزشگاه گرفتم ک مدرکش موردتایید فنی و حرفه ای و ارگانها بود من برا جای دولتی م ...

امتحانش رو آموزشگاه میگرفت یا فنی و حرفه ای؟

مو رفتم فنی و حرفه ای آدرس محل بگذاری کلاس‌هارو پرسیدم  پارسال شد 400 الان فک کنم 600 یا 700 ش ...

عه وا چه خبره, اونم تو اوضاع و بیکاری

من یه‌تومن دادم آموزشگاه به جام‌امتحان دادن فقط مدرک گرفتم  اما هیچی بلد نیستم

یک میلیون؟؟😯😯😯😯😯😯

امتحانش رو آموزشگاه میگرفت یا فنی و حرفه ای؟

اموزشگاه بصورت انلاین

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷