2777
2789

ماه گذشته فقط دوروز پریود شدم..الان 8روز مونده تاپریود شم ولی از یک هفته قبل بشدت عصبی شدم ..اصلا نمیدونم چمه به همه گیر میدم همش حالت تهوع دارم.سردرد دارم.بعضی وقتام زیر دلم درد می‌کنه احساس میکنم می‌خوام پریود بشم...ممکنه باردار باشم؟یا مشکل چیز دیگست؟

خدایاشکرت نینی اومد تو دلم🙏🙏🙏🙏😍😍

گلم سوال منم هست امروز موعدمه بی بی منفی بود و یه هفتس کمر درد و دل درد دارم شدید و لحظه ای و نوک سینه هام حساس شده و همش گریه میکنم و سرگیجه دارم امروزم پریود نشدم 

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم 6 روز مونده به پری  نفخ شددددید کردم و درد زیر شکم و کمر گاهی دارم  نمیدونم چمه

منم کمرم خیلی درد میکنه

نمیدونم چرا به سوالاتی که به نی نی سایت ربط داره جواب نمیدن برای جنگ مادر شوهر و خواهر شوهر همه میدون

گلم سوال منم هست امروز موعدمه بی بی منفی بود و یه هفتس کمر درد و دل درد دارم شدید و لحظه ای و نوک سی ...

آره منم دقیقا همینجوریم..حالم خوب نیست دوهفتس دپرسم.

نمیدونم چرا به سوالاتی که به نی نی سایت ربط داره جواب نمیدن برای جنگ مادر شوهر و خواهر شوهر همه میدو ...

دقیقا اصلا به سوالای آدم جواب نمیدن

آره منم دقیقا همینجوریم..حالم خوب نیست دوهفتس دپرسم.

خب باید چیکار کنیم اگه فردا نشم میرم از میدم صبرم تموم شده 

من فقط یکم سمت تخمدان راستم درد میگیره ول میکنه و نفخ دارم پنج روز مونده به پریودم خدا کنه باردار ب ...

ایشالا پریود نشی حامله باشی...

من فقط یکم سمت تخمدان راستم درد میگیره ول میکنه و نفخ دارم پنج روز مونده به پریودم خدا کنه باردار ب ...

ایشالا این ماه هممون بارداریم دعا کنید منم پری نشم هر روز ازم میپرسن چی شد کی بچه میاری اخه هفت ساله ازدواج کردم .الانم که دارم از درد پری میترسم مطمعنم تا فردا میاد😭😭😭