2777
2789
عنوان

شما باشید کدوم‌ خونه میخرید

161 بازدید | 19 پست

متراژ خونه ها حدودا در یه حد حالا مورد ۱:ساختمان ۷ سال ساخت که یمقدار تعمیر نیاز داره اما خب با همون تعمیرات قمیت پایین تر از مورد ۲ درمیاد

مورد ۲:نوساز صفر که قیمتش حدود ۵ میلیارد بیشتر درمیاد(طبیعتا اگر مورد ۱ بخریم بقیه پول میذاریم بشه طلا)تازه اگر املاکی واسمون تخفیف بگیره که البته سند آماده نیست ۲ میلیارد میره واسه سند که چند ماه دیگه آماده میشه اما املاکی گفته ۵۰۰ میلیون کمیسیون میگیرم تازه تا این قیمت واستون بخرمش.خریدن این خونه منطقیه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا این همه اختلاف قیمت ؟ مشکل خونه اولیه فقط سال ساختشه یا محله هم متفاوته؟

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

من اولی چون دنبال یک سر پناهم حیف نیس پنج ملیار بدم ولس خونه؟؟؟ فکر بچمو آیندهشون هرگز نمیخرم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

هردو یک محله هستن؟

قطعا توی خرید منطقه خیلی مهمه. اگر تنها خونه تون هست و قراره زندگی کنید توش خیلی فرق میکنه تا ملک مثلا واسه سرمایه گذراری گرفتن.

طلا و پول و سرمایه همه در راستای رفاه و شان و شخصیت ادم هستن. چه ارزشی داره کلی طلا و پول داشتن ولی محله غیر جالب و در رفاه نبودن!؟

محله در یه حده

پس سند و امکانات روبسنجین، به حرف املاکی هم زیاد توجه نکنید اون دنبال کمیسیون خودشه بعد گرفتنش دیگه شمارو نمیشناسه.

عجیبه هفت سال ساخت و این قدر تفاوت قیمت دو خونه در یک محله_! بیشتر تحقیق کنید مشکل اساسی نداشته باشه.

پس سند و امکانات روبسنجین، به حرف املاکی هم زیاد توجه نکنید اون دنبال کمیسیون خودشه بعد گرفتنش دیگه ...

یعنی چی سند بسنجیم؟مورد ۱ خب امکاناتش خوب بود

خب دقیقا مشکلمونهمین کمیسیونه البته مورد ۲ ۱۲ متر بیشتره با این تفاوت که دو پارکینگ داره