2777
2789
عنوان

صد عشق اول من/:فان

185 بازدید | 11 پست

والا هر دختری تو دوران نوجوونی چندباری عاشق سینه چاک شده و بخاطر عخشش تب و لرز کرده(حساب کنید من صدبار تب و لرز کردم الان چ موجودیم/:)والا ده سال پیش منم یه دختر نوجوون بودم...روزیم دوسه بار عاشق میشدم....نمیدونم مشکل از من بود یا پسرا اون موقع عا خیلی خوشگل بودن؟/:منم اعتماد به نفس کاذب داشتم و خودمو خوشگل  ترین دختر دنیا میدونستم...فک میکردم الان پسرا دنبالم راه میفتن واس شمارع دادن و....حالا قیافم شامل یه صورت بود و یه کیلو دماغ فقط  خرمن موهامم که از جلو مغنه ای میدادم بیرون....احساس میکردم الان جنیفر لوپزیم واسه خودم...از اینا بگزریم اولین عشق من مصادف شد با بزرگترین شکست زندگیم....اون زمان یه سریال کره ای خفن بود ک از پیردخترا تا ما دماغ قشنگا همه نیگاش میکردن....منم تو همون قسمت اول زرتی عاشق هر چهارتا پسر تو فیلم همزمان شدم/:(تو ذهنمم هوای هر4تاشونو داشتم ک ی وقت از دوری من غصه نخورن)خلاصه من اینارو میدیدم غش و ضعف میکردم....شب دومیم ک دیدمشون 4ساعت تب لرز کردم(واس هر کدومشون یه ساعت دقیق)تو مدرسه هم هرکسی میگف فلانی شوهر منه و اینا منم میگفتم من چارتا شوویر دارم دلتون بسوزه....شکست اول من از اینجا شروع شد که مدیر صدام زد برم دفتر....

یادت میاد با افتابه اب میخوردی؟با اب معدنی اشنات کردم؟/:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوش خوشانم بود ک حالا مدیر چیکارم داره؟کادو ای چیزی؟اون زلفای پریشونم و دادم بیرون و با تف قشنگ تو صورتم فیکسش کردم خیلی خوشحال رفتم دفتر....گفتم خانوم صدام زدید؟اول از بالای عینکش یه نگاهی به من فلک زده انداخت ک دو کیلو جیش شمارع 2 کردم/:خیلی اروم بلند شد اومد پشت سرم خاست درو ببنده....تو کل این مدت فکر میکردم میخواد حلق اویزم کنه....یه دور دورم زد بعد گفت چ خبرا....این حرکتو ک زد من خوش خیال فک کردم منو واس پسر یلغوزش پسند کرده چشام قلب قلبی شد ولی بد تو دلم گفتم من به شوهرام خیانت نمیکنم....گفتم هیچی خانم....گفت این شویدا چیه تو صورتت؟گفتم کدوم شوید؟گف همین موهاتو میگم....گفتم خب تو صورتمن باس کجا باشن پس؟دستش اروم اومد بالا موهامو کرد تو مغنه ام....اون لحظه هرچی فحش خواهر مادر بود دادم بهش....بعد گف دیگ این شویدارو نبینم تو صورتت....بعد اروم گف شبیه خوک میشی....اولین شکست زندگیم اینجا بود ک من با چشم خیس از دفتر اومدم بیرون و رفتم جلو اینه مدرسه که ای کاش نمیرفتم....به جای خودم با اون موهای قشنگ یه گوسفند تو اینه بود....

یادت میاد با افتابه اب میخوردی؟با اب معدنی اشنات کردم؟/:

منم اولین بار که عاشق شدم ..عاشقه سوباسا شدم..و تا چن سال دنبالش میکردم...ولی حیف جنسمون با هم فرق میکرد..خخخخخخ

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜