والا هر دختری تو دوران نوجوونی چندباری عاشق سینه چاک شده و بخاطر عخشش تب و لرز کرده(حساب کنید من صدبار تب و لرز کردم الان چ موجودیم/:)والا ده سال پیش منم یه دختر نوجوون بودم...روزیم دوسه بار عاشق میشدم....نمیدونم مشکل از من بود یا پسرا اون موقع عا خیلی خوشگل بودن؟/:منم اعتماد به نفس کاذب داشتم و خودمو خوشگل ترین دختر دنیا میدونستم...فک میکردم الان پسرا دنبالم راه میفتن واس شمارع دادن و....حالا قیافم شامل یه صورت بود و یه کیلو دماغ فقط خرمن موهامم که از جلو مغنه ای میدادم بیرون....احساس میکردم الان جنیفر لوپزیم واسه خودم...از اینا بگزریم اولین عشق من مصادف شد با بزرگترین شکست زندگیم....اون زمان یه سریال کره ای خفن بود ک از پیردخترا تا ما دماغ قشنگا همه نیگاش میکردن....منم تو همون قسمت اول زرتی عاشق هر چهارتا پسر تو فیلم همزمان شدم/:(تو ذهنمم هوای هر4تاشونو داشتم ک ی وقت از دوری من غصه نخورن)خلاصه من اینارو میدیدم غش و ضعف میکردم....شب دومیم ک دیدمشون 4ساعت تب لرز کردم(واس هر کدومشون یه ساعت دقیق)تو مدرسه هم هرکسی میگف فلانی شوهر منه و اینا منم میگفتم من چارتا شوویر دارم دلتون بسوزه....شکست اول من از اینجا شروع شد که مدیر صدام زد برم دفتر....